Recensioni

Girl name:
Ricerca

Read all escort reviews


2018-02-08 Client: john76demon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-02-07
Costo:€ 140
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, swallow
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Marina is one of the classiest and high end escorts around. She is beautiful, intelligent, kind, sexy, and extremely active in bed. Her blowjob will take you to paradise. She is highly recommended for those who are after quality sex.
Thank you my love for the wonderful time we spent You are best of best.
Escort comment:
THANK you my love
2018-02-08 Client: sparrow
: 3.5
: 1.0
: 1.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-02-07
Costo:€ 130
Bacio:0
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:50% fixed in Photoshop
paidia makria h kopela einai asxeti h xiroteri pipa pou mou exoun kanei katholou rithmos katholou orexi gia auto pou kanei den milaei katholou agglika .ME MIA LEXI MAKRIA
2018-02-08 Client: Seaman321
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:2 hours
Data Incontro:2018-02-06
Costo:€ 300
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Είναι καταπληκτική, υπέροχη και ψηλή. Έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά και με υποδέχθηκε θερμά στο ραντεβού μας. Δεν σταματούσε πουθενά και όλο το σερβις είχε μια συνέχεια ακόμη και όταν τελείωνα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα την ξανά συναντήσω σίγουρα. Thanks Eva for all!!!
2018-02-07 Client: lefteristhegreat
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-18
Costo:€ 150
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, spits it out
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Silikone
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Great great meeting with her after a long time. Her looks have improved 1000% if you know her for a long time. She is far better than the fotos. Perfect comunication. Perfect smile as always. satisfaction gurantied!!!
2018-02-04 Client: maxurancar
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Heraklion
Duranta Incontro:2 hours
Data Incontro:2018-02-03
Costo:€ 350
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, spits it out
Sesso:Active
Anale:Not available
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
winkPerfectly! I saw her again! She has changed a little, she has another hair but she is as funny as my girlfriend. Smooth skin and pleasant smell. Good kiss with tongue, good blowjob. When I asked her to give a condom, she continued to suck. am She loves her job. narrow and alive that I several times very quickly.request
2018-02-04 Client: rook52
: 10.0
: 9.0
: 7.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-02-02
Costo:€ 200
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, spits it out
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
This girl is absolutely stunning. if she had been taller, she'd be working in the model industry, no question about it. She has the body of a model, and the face of an angel. She is very eager to please and holds nothing back. I had a great time, too bad she will not be staying very long in Greece.
She's highly recommended. Would most definitely visit again.
Thanks for an amazing time Tina.
2018-02-03 Client: aigo35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Volos
Duranta Incontro:90 min
Data Incontro:2018-01-27
Costo:€ 250
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, swallow
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Silikone
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Απλα καταπληκτικη. Σε ολα της αριστη . Την συνιστω ανεπιφυλακτα.Επισησ στα ατου το πολυ καλο μασαζ full body.
Ευχομαι να ξανασυναντηθουμε.
2018-02-03 Client: Horse
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-02-01
Costo:€ 170
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
She is very friendly and sweet. A child “trapped” in a woman’s body. Very eager to please, she enjoys sex and is very active. Her best asset is her beautiful face, which is even better in person, and her body is very feminine, firm yet curvy in all the right places. I don’t believe in 10s, so she gets a solid 9 allover, the highest I would ever give. I look forward to meeting her again!
2018-02-02 Client: MJ
: 3.5
: 0.5
: 5.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Heraklion
Duranta Incontro:30 min
Data Incontro:2018-01-31
Costo:€ 130
Bacio:Without tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:Not available
Seni:Natural
Ripetizione:Only one allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
No way ! Typical young girl, that knows everything, about life and so on. She is making us a favor that she is offering her body. Never again !
Very bad blow job, just touched it, for 30 seconds and then she takes the condom and goes over me, i thought ok well at least she is going over me...well great, that was for another 1 minute and then she says let's change position and she goes on bed kind of doggy style and waiting so passive there. I hate that.very bad attitude, bad services and she was boring, doing it purely for money, no pleasure for her or for the client.
Girl go and do something else this is not for you. Waste of time and money, much better girls around and i will not prefer this agency again too !
Sinagonistes pistepste me MAKRIA ! Dialexte allh kopela !
2018-02-02 Client: George15
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:90 min
Data Incontro:2018-01-31
Costo:€ 210
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Active
Anale:Not available
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
M1lana.The one and only.The Empress ! ! !
M1lana...Like a good wine you will drink it a special moment...just like Ferrari sound when it comes out of the tunnel in Monaco Grand Prix . Like the onlyone of earth full moon in August in Athens cape Sounio..
2018-01-31 Client: wildpass
: 7.0
: 1.0
: 2.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-31
Costo:€ 110
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:Not available
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
Τραγικη κατασταση, μακρια, χαλια υπηρεσεις, κομοδινο η κοπελα. Δεν την ξερει την δουλεια, πρωτη φορα την κανω, μαλλον από αναγκη και οχι σαν αγγαρια αλλα τι φταιω εγω. Μακριααααααααααααα
2018-01-31 Client: Mallias
: 6.5
: 1.0
: 1.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-30
Costo:€ 160
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:30% fixed in Photoshop
Κάνω αναφορά και εδώ να σώσω όσους μπορέσω. Το κοριτσάκι ήρθε για αρπαχτή. Πτώμα με όλη τη σημασία της λέξης. Μακριά.
2018-01-30 Client: domino2015
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-29
Costo:€ ,,, 1
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, spits it out
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
We had a great time togeder. Viki is also a wondeful Lady to talk to. I had a girlfriend experience,it was unforgettable. She welcomed me very friendly. I felt totally at ease, she knows haw to please me.
Escort comment:
Dimitri thank you, see you soon. Kisses...
2018-01-30 Client: kuriakoskl
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Volos
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-03
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:Not available
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:Not that girl
μουναρα η Μελινα. καθαρη ξυρισμενη και μυριζε τελεια. ωραιος ο χωρος του ξενοδοχειου. τον πουτσο μου τον πηρε πολυ βαθεια στο στομα της και εχυσα απευθειας. αφου την ξεσκισα βεβαια το κωλαρακι. οσο την γαμουσα επιανα τις βυζαρες της και ουρλιαζε απο ηδονη. πολυ ομορφη κοπελα και σεξουλιαρα. δεν ειναι η κοπελα στη φωτο αλλα της μοιαζει και το σωμα της μου φανηκε ιδιο με αυτο απο τις φωτο. ξερει αρκετες τεχνiκες και στασεις.. οταν πηγα να χυσω σταματησε κ με εγλυφε τα αρχιδια τοσο ομορφα κ μετα αρχισε να μου ξαναπαιρνει πιπα ωσπου την πιτσιλισα αγρια ;) στον παραδεισο με εστειλες μελινακι καυλιαρικο. συντομα θα τα ξαναπουμε. ο τυπος με την ωραια κολονια ειμαι :) θα με θυμασαι σιγουρα. που οταν εχυσα μπηκε και στα ματια σου ;)
2018-01-29 Client: petros86
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:2 hours
Data Incontro:2017-11-17
Costo:€ 400
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Not that girl
καθαρα κοριτσια η μελινα με την φιλη της την Αλεξανδρα.. παιρνουνε πιπα απο αλλο διαστημααααα!!! βυζαρες η μελινα. την εγλυφα στην κωλοτριπιδα και καυλωνεεε.. εμαθα μαζι της στασεις που δεν ηξερα οτι υπαρχουν. η αλεξανδρα για πολυ χυσιμο η καυλοφατσα της. ματαρες γαλαζοπρασινες με βυζαρες και καυλιαρικη φωνη. μουνι να το γλυφεις για ωρες και να το σκιζεις σαν να μην υπαρχει αυριο,οτι καλυτερο κυκλοφορει εκει εξω,ψηφιζω ανεπιφύλακτα.Νιωθω οτι ανεβηκα επιπεδο μαζι μαυτες,εζησα πραμματα που ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν φανταζομουν.Εχω παθει εμμονη με την αψογη τεχνικη τους,να μου ρουφανε τα χυσια και να πηδιουνται τοσο μανιασμενα και το καλυτερο?σε λιγες μερες παλι θα ειμαι μαζι τους,να νιωσω τα θεικα κωλαρια και το πετρινο στηθος τους!ποιες 50 αποχρωσεις του γκρι και μαλακιες,εδω εμαθα τις 1000 αποχρωσεις και μαλιστα εις διπλουν! μου κανανε το καλυτερο goldshower που υπαρχει. ο χωρος του ξενοδοχειου καθαρος. απαιχτο διδιμο η Μελινα και η αλεξανδρα. εχουνε τρομερη χημεια μεταξυ τους.
2018-01-28 Client: Stavrosch
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Kavala
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2017-12-27
Costo:€ 400
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:Not that girl
3η μέρα Χριστουγέννων και θα μου μείνει αξέχαστη. Πέρασα 1ωρα με τη Μελίνα και την φίλη της Αλεξάνδρα γαματα.η Μία καλύτερη από την άλλη. Η Αλεξάνδρα ξανθιά με φανταστικά γαλαζοπράσινα μάτια και με βυζαρες και κολάρα. Έχει babyface και περνει Κ αυτή όπως και ηλ Μελίνα φοβερή πιπα.γλυφοκωλι άπαιχτο. Το τέλειο δυδιμο. Γλύφουν τέλεια. Οι καλύτερες της Θεσσαλονίκης από όλες που έχω πάει με διαφορά. Ο χώρος του ξενοδοχείου καθαρός και με το παραπάνω. Τακοριτσια πεντακάθαρα με ξυρΙσμενο μουνακι. Ευγενέστατες και δείχνουν ότι αυτό που κάνουν τοδιασκεδαζουνε. Αν ειχα την οικονομική δυνατοτητα θα το έκανα και με τις Δύο 4 φορές την εβδομάδα χαλαρά. Σε αναιβαζουνε στα ύψη!!!! Κορίτσια τα σπάτε απλά <3 <3
2018-01-28 Client: MrKavlopoulos
: 1.5
: 1.0
: 1.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-26
Costo:€ 140
Bacio:0
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:No
Seni:Don't know
Ripetizione:Don't know
Foto:Full Photoshop
Terrible Look!! The girl is very short with no clue of what you see on the pictures!
Amateur not will for sex, not at all an experience to want to stay!
Escort comment:
he is lier because this girl never has cancel time that be in greece.
2018-01-28 Client: michaelfo
: 9.0
: 9.5
: 8.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-26
Costo:€ 160
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:Yes
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων . Ή Αλίκη είναι μια γυναίκα που πραγματικά ξέρει τι θέλει . Ήρθε στην ώρα της . Εντυπωσιακή πραγματικά και σαν παρουσία και σαν προσωπικότητα . Στο σεξ είναι έμπειρη ξέρει τι ζητάει κ ξέρει τι θέλεις αρκεί να αφεθείς στα γλυκά της χέρια . Δέρμα απίστευτα μαλακό το σώμα της μοσχομυριζε από καθαριότητα . Σίγουρα θα την ξαναεβλεπα
2018-01-27 Client: Parapera
: 8.5
: 9.0
: 8.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-26
Costo:€ 150
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:30% fixed in Photoshop
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη ψιλή με βυζάρες φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει και συμμετέχει αρκετά καλή πίπα και αντέχει το σφυροκόπημα... Τη συνιστώ σε όσους δεν θέλουν μικροκαμωμένες
2018-01-27 Client: George-Alex
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-25
Costo:€ 250
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Mari is the perfect companion No matter how your Psychology is Before that meeting she will definitely make you happy ...
She is the best GFE like dating a real model her behavior is 100% Natural and the sex with she is Amazing
Not Only you won’t regret it but definitely you will meet again !!!
Thank you for everything...see you again!
2018-01-26 Client: christosjg
: 7.5
: 5.0
: 5.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2017-12-01
Costo:€ 140
Bacio:0
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
Date not true.
Ruslana is a tall girl, almost 1,80, with long black hair and a nice body. Her face without makeup is a more sweet, she has too much makeup in the photos and her body isn't that much impressive. I liked her breast, her black hair, her long legs and her ass. Other than that, nothing special. She welcomed me rather indifferently, as she was interested much more in her cellphone. After I took a shower she was still looking at her cellphone. She refused kissing (even without tongue). She refused me giving her oral sex (which really pissed me off). No 69 position. She tightened her lips a lot when she gave me the blowjob but I didn't really feel anything special, I've had much better. She was seeming to be doing an unwanted task. She didn't take any initiative and she didn't seem to care very much. However, she let me kiss her breast and belly but she showed clearly that she was feeling like "let's get over with it". After all this I couldn't be really energetic. After I came for the first time I took a second shower. She grabbed her cellphone again! I returned very determined to give her hard sex. After the same kind of blowjob I turned her around and started pounding her ass really hard. Although she didn't really react I felt her juice. I really loved pounding that round chumpy ass and that was the only thing I liked during this 1 hour. I wouldn't try her again. Of course, you can take a chance, you never know!
2018-01-26 Client: DreamLover
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-25
Costo:€ 400
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
I have met Loren one time at a duo meeting with Hellen.
Both of them were excellent with very active participation. I will remember that meeting forever!
Communication with the office at both occasions was great!
Loren was extremely beautiful and I should say much sweeter than in photos!!!!
She was very hot and she participated in the duo with great behavior!!!
I would love to meet her once again alone and for sure I will ask for that meeting!!!
Amazing body and very beautiful face!!! Great smile with dimples!!!!!
Deepthroat was out of this world and her body was great , very clean and with amazing silk skin!!!!
I strongly suggest both Hellen and Loren.
If you can afford both as a duo you might have the time of your life!!!!
Thank you ladies!
2018-01-26 Client: DreamLover
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:120 min
Data Incontro:2018-01-14
Costo:€ 400
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Silikone
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
I visited Hellen late at night.
Didn’t know what to expect, but the positive review of another user gave me courage to move on,
I arrived at the hotel room at 2am. When she opened the door I was amazed by her unique beauty!!!
I will not get into details but I ended up staying for 2 hours that passed quite fast.
Her eyes, her skin, the smell of her body…. The amazing ass and the wonderful tattoos made my night!!!
The girl is amazing and the chemistry between us was unbelievable!
I have seen more than 70 escorts the last year and for sure Hellen was one of the top.
One day later I booked her together with Loren and I must admit that this was one of the best meeting in my life!!!!
Both of them were excellent with very active participation. I will remember that meeting forever!
Communication with the office at both occasions was great!
I strongly suggest both Hellen and Loren.
If you can afford both as a duo you might have the time of your life!!!!
Thank you ladies!
2018-01-26 Client: paokvre
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-18
Costo:€ 120
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:Not available
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Τέλειο κορίτσι
Κορμί λαμπάδα
Φοβερό στήθος
Κορίτσι ακομπλεξαριστο που σε κάνει να περνάς καλά με πολύ καλό social time που σε ξεκλειδώνει
ΣΤΟΝ αγώνα φοβερό στοματικό, και αλλαγή στάσεων με δική της πρωτοβουλία. Ενεργητικότατη, σε κάνει να περνάς καλά.
Δύο γύροι full comple και όλα τα προβλήματα..γεια σας
Σίγουρα θα τα ξαναπουμε
2018-01-26 Client: srg21
: 9.5
: 9.5
: 8.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2017-09-12
Costo:€ 150
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Silikone
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Πολυ ομορφη σεξυ και ευχαριστη! Ψηλη, με κορμαρα, καταπληκτικο στηθος και παντα χαμογελαστη. ειχαμε χημεια και περασαμε πολυ καλα! Μπορεις να την καθοδηγησεις ωστε να σε περιποιηθει τελεια!!! Συστηνετε!
2018-01-25 Client: venieris
: 5.5
: 5.5
: 7.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-08
Costo:€ 100
Bacio:Without tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Don't know
Ripetizione:Only one allowed
Foto:30% fixed in Photoshop
Συνάντηση για μια ώρα αλλά στα 45 λεπτά έκανε ντους, ντύθηκε και όταν ρώτησα για δεύτερη φορά μου είπε ότι μένουν 10 λεπτά και δεν προλαβαίνουμε (!)
Κατά τα άλλα οκ, τίποτα συγκλονιστικό. Όση ώρα είμασταν εκεί συμμετείχε και ήταν μια χαρά, αλλά ξενέρωσα τελειώς με το πόσο γρήγορα αποφάσισε να φύγει. Δεν ξέρω αν είναι δική της πρακτική ή του γραφείου, αλλά το ίδιο μου κάνει
Εμφανισιακά οκ, όχι κάτι ιδιαίτερο.
Δεν θα ξαναπήγαινα
2018-01-24 Client: aeimisgr
: 8.5
: 8.0
: 9.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-23
Costo:€ 160
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, swallow
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
Καταρχήν το κορίτσι είναι ομορφότερο στην πραγματικότητα απ' ότι στις φωτογραφίες, που περιέργως την δείχνουν και λίγο Θεία.
Μικροκαμωμένη και αδύνατη με ένα κορμί κατά την άποψή μου αψεγάδιαστο, εάν είσαστε fan των αδύνατων γυναικών.
Εγώ προσωπικά προτιμώ τις γυναίκες με λίγα πιασίματα.
Στον αγώνα τώρα το κορίτσι είναι πολύ ευδιάθετο και φαίνεται να της αρέσει αυτό που κάνει.
Δεν έχω να της προσάψω τίποτα αρνητικό, δέχεται αδιαμαρτύρητα τα πάντα και γενικά είναι δοτική και δεν λέει όχι σε τίποτα.
Παρόλα αυτά χωρίς και εγώ να είμαι στα καλύτερά μου (πήγα απ' ευθείας από το γραφείο και μετά από μία ιδιαίτερα κουραστική ημέρα και εάν δεν το είχα κλείσει από το πρωί δεν θα το επιχειρούσα), μου έλειψε η πρόστυχη πρωτοβουλία κάποιων άλλων κοριτσιών που ακόμα και όταν είσαι ντεφορμέ σε ντοπάρουν με την συμπεριφορά τους.
Κατά την άποψή μου η κοπέλα λειτουργεί περισσότερο ως GF παρά το CT, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό εάν αυτό είναι που ψάχνεις.
Τα αγγλικά της σε ικανοποιητικό επίπεδο και αντιλαμβάνεται το χιούμορ, πράγμα που δείχνει κατά την άποψή μου έναν έξυπνο άνθρωπο.
Σε κάθε περίπτωση πέρασα καλά, δεν μετάνιωσα, δεν έκλαψα τα λεφτά μου και θα την ξαναέβλεπα μία ημέρα που θα είμαι σε καλύτερη φόρμα.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε αυτούς που βολεύονται καλύτερα σε πιο soft καταστάσεις, με κοπέλες προδιαγραφών μοντέλου.
Η επικοινωνία με το γραφείο άψογη όπως πάντα.
Γενικά Θετικό πρόσημο.
Όλα καλά.
2018-01-24 Client: vasilis35
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:2 hours
Data Incontro:2018-01-08
Costo:€ 400
Bacio:Without tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:Not that girl
Μπυ αρεσε παρα πολυ. Ειναι ευγενικη καθαρη και καυλιαρα.. με καλυψε σε ολα. Εκτος αυτου μου εφτιαξε και τη μερα γιατι εχει χιουμορ και ειναι πολυ απελευθερωμενη.Μπορει καποιος να κανει συζητηση μαζι της και να την εμπιστευτει. Δεν ειναι η ποπελα στη φωτο αλλα πολυ πιο ομορφ σωμα φωτιααα που καυλωνει τους παντες. Αυτο που μου εμεινε ειναι οτι μυριζε πανεμορφα ολο της το σωμα. Το μουνακι της καθαρο και σφιχτο. Ισως μου φανηκε ετσι γιατι τον εχω χοντρο κ μεγαλο. Δεν εχω ικανοποιηθει παντως απο καμια αλλη σε αυτο το βαθμο. Ηελινα εχει ολα οσα χτειαζεται ενας αντρας. Το ξενοδοχειο πολυτελειας και παρα πολυ καθαρο κ αυτο. Παιρνει πολυ καλη πιπα και στο γαμισι ειναι απλα αστερι. Δεν μου αρνηθηκε σε οτι και αν της ειπα να μου κανει. Ορεξατη, τσαχπινα και καλοκεφη. Κανει τελειο footfetish..το σαββατο Μελινα θα τα ξαναπουμε ;)
2018-01-24 Client: greek36
: 8.5
: 8.5
: 6.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-24
Costo:€ 150
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Active
Anale:Not available
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:30% fixed in Photoshop
Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΔΙΚΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΜΕ ΣΕΞΥ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΙΚΟ ΜΩΡΟ 1.75, 65 ΚΙΛΑ, 4ΑΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΡΜΠΟ ΜΕ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΙΠΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΧΟΥΦΤΩΝΑ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΑ!!! ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΜΑΧΗ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ 4, ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΧΥΣΙΜΟ!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ!!! THANK U MY SEXY NURSE!!!
2018-01-24 Client: Makis9716
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-22
Costo:€ 250
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, spits it out
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:10% fixed in Photoshop
Emily is one of the best escorts, she really enjoy what is doing and she knows how to give pleasure. She is very active, a sex machine.

I had a great time. THANK YOU EMILY.
2018-01-23 Client: wildpass
: 6.5
: 7.0
: 7.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-22
Costo:€ 140
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Average
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
συναντηση με την νεαρη: Η κοπελα είναι οπως την βλεπουμε στις φωτος. Είναι πολυ αδυνατη, χρειαζεται να βαλει μερικα κιλα σιγουρα, προσωπο ωραιαο, στηθος καλο φυσικο, ωραιες ρωγες, κωλο πολυ χαλαρο. Φιλαει με παθος αλλα δεν παιρνει πρωτοβουλιες καθολου. Δεν λεει οχι σε τιποτα. Πιπα μετρια, πολυ σφικτο μουνι, καλη συμπεριφορα καλα αγγλικα αλλα δεν ηταν τιποτα το θοβορο. Η κοπελα θελει εξασκηση, φαινεται απειρη στο χωρο.
2018-01-23 Client: Antonissexy
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Volos
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-23
Costo:€ 200
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:Not that girl
Το μεσημέρι συναντήθηκα με την κοπέλα. Πέρασα αξέχαστα. Δεν είναι η κοπέλα στη φώτο αλλά μοιάζει φατσικα και μπορώ να πω ότι είναι και πιο όμορφη. Το σώμα μα της φανταστικό όπως στη φώτο. Πολύ σεξι και καλός χαρακτήρας. Μου έβγαλε πολλά γούστα. Έχασα στο πρόσωπο και καυλωσε κ η ίδια. Πάρα πολύ καθαρή από την τρίχα της κεφαλής της έως και τα πανέμορφα ακροδαχτυλα της που μυριζανε γιασεμί!! Το ξενοδοχείο πολυτελείας. Άψογο και καθαρό. Παίρνει καταπληκτικες πίπες. Ξέρει και πως να στον παίξει. Πολύ φιλική, ευγενική και επικοινωνιακη. Τα φιλιά της τόσο γλυκά που νομίζεις ότι είναι κοπέλα σου. Θα περάσετε εκπληκτικά μαζί της. Είναι και γαμω τα κορίτσια. Δεν βιάζεται. Και ότι κάνει το κάνει τέλεια. Υ. Γ: Μελινα έχεις φωνή που καυλωνειιι. Αγγίζεις την τελειότητα. Σε 10 μέρες θα τα ξαναπούμε.
2018-01-23 Client: adreas25
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Kavala
Duranta Incontro:2 hours
Data Incontro:2018-01-22
Costo:€ 400
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Active
Anale:Yes
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:Not that girl
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ... ΠΡΩΤ"ΑΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΤΙΧ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.. ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ. 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΗΝ ΕΓΛΥΦΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ Κ ΑΛΛΟ. ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ. ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ..ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ <3 ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΕΜΕΙΝΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ, ΣΕΞΙ ,ΤΡΥΦΕΡΗ, ΑΓΡΙΑ, ΓΛΥΚΙΑ, ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ. ΤΗΣ ΕΓΛΥΨΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΣΑΝΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ :) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΥΛΩΝΩΩ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ..Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ.ΕΧΕΙ ΚΩΛΑΡΑ ΠΟΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ..ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑΑΑ!! ΜΕΛΙΝΑ ΣΑΓΑΠΩ!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! :) AKOMA ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΟΥ <3 ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥΥ!!!
2018-01-23 Client: Pantesak
: 7.5
: 5.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-10
Costo:€ 140
Bacio:With tongue
Pompino:With condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Average
Anale:No
Seni:Silikone
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:50% fixed in Photoshop
Χαιρεται παιδες!

Λοιπον το κοριτσι εγω προσωπικα το θεωρω ομορφο με ωραιο σωμα(αρκετο φωτοσοπ πραγμα που δε χρειαζεται γιατι ειναι ωραια ετσι κι αλλιως), Ειναι 32 ετων και πανω, σιλικονη στηθος αλλα και σφιχτο κωλο οχι τοσο τουρλα οπως στις φωτο βεβαια!!!
Κανω ενα ντουζακι αυτη οχι :-(
Δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα δεχεται αν τις παρεις εσυ!!!
Οποτε αρχιζω εγω τα φιλια ανταποκρινεται κανονικα με γλωσσα, ερχεται ομως η πρωτη ξενερα πιπα με καποτα, λεω δε πειραζει το χω ξαναπαθει, πιπα καλη με επιμονη και υπομονη,
Περναμε στα του σεξ, δευτερη ξενερα τις γλειφω τις ρογες και ειναι αλμυρες, απο την απλυσια? η απο τον προηγουμενο? γιατι ειπαμε μπανακι δεν εκανε!!!
Τη πηδηξα καλα δυνατα σε αρκετες στασεις, οχι δε μου πε σε τιποτα και εκει που λεω τουλαχιστον τη γαμαω καλα τρωω και τριτη ξενερα, βλεπω λιγο αιμα στο μηρο μου και λεω τι εγινε? και ναι καλα το καταλαβατε ειχε περιοδο μαλλον στα τελειωματα αλλα ειχε!!!
Χυσιμο στη κοιλια αλλα μολις καταλαβε οτι θα χυσω εβαλε τα χερια μπροστα λες και θα την εχυνα με οξυ!!!
Μετα ντουζακι αυτη παλι δεν εκανε!!! κουβεντουλα και τελος αγωνα.
Σε αυτο που θα αναφερθω πιο ειδικα ειναι το ξενοδοχειο που με υποδεχτηκε, απλα τραγικο ελεεινο βρωμιαρικο, μαυρη μπανιερα απο τη βρωμα πατωματα μεσα στη μπιχλα κρεβατια 2 μονα κολλημενα με σκεπασματα τυπου στρατιωτικου, τα οποια και καταλαθος εχυσα αλλα δε τρεχει τιποτα τα σκουπισε με μια πετσετα και ολα οκ!!!
ΣΥΝΟΨΙΖΩ:Κοριτσι ωραιο, σερβις μετριο, ξενοδοχειο αηδιαστικο σιχαμερο τριτοκοσμικο, γραφειο οκ!
Δε θα τη ξαναπαιρνα και ιδιαιτερα incall ποτε, γιατι ο τυφος παραμονευει!!!




2018-01-23 Client: Pantesak
: 0.5
: 3.5
: 7.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-10
Costo:€ 140
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:Full Photoshop
Γεια σας συμπολεμιστες!!!

Δε θα κουρασω γιατι δεν εχω και τιποτα να πω, καλο κοριτσι με χιουμορ αλλα μεχρι εκει, μου θυμισε κατι φιλες χοντρες που ειχαμε στο
σχολειο που ηθελαν κουβεντα γιατι σε γουσταρανε αλλα εσυ δεν εβλεπες την ωρα και τη στιγμη να φυγεις.
Πηραμε 2 κοριτσια απο το γραφειο αυτο εγω και ο ξαδερφος, η δικια μου πιο ωραια(Μελισσα γραφω στο προφιλ της σχολια)
το γραφειο πολυ οκ στη συνεννοηση ερχονται τα κοριτσια με 10 λεπτα καθυστερηση παει ο ξαδερφος στο δωματιο με την Veronica και βλεπει
μια συμπαθητικη κοπελα 80 κιλα αντε 70, μιλαμε για πολυ χοντρη οι φωτος 100% φωτοσοπ!!!
Εριξε ενα γαμησι αγγαρεια, πιπα χωρις καποτα, αλλα πολυ χοντρη ρε παιδια και μου ειπε αν δεν ειχε τις μεγαλες βυζαρες που οντως εχει δε θα χυνα ποτε!!!
Τελος παντων οποιος θελει ας δοκιμασει αλλα για μενα ουτε καν, δεν αξιζει τον κοπο, οσο για το ξενοδοχειο τους απλα βρωμιαρικο και τραγικο!!!
2018-01-22 Client: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-21
Costo:€ 230
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, swallow
Sesso:Brutal
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Anastasia is fantastic!!!!my second time with her!!!i had wonderfull 1 hour with her!!!!everything was amazing!!!perfect at all!!!i was a little tired and i cum one time!!we had second round but i was a little tired as i said before!!thanks baby!!!see you next time!!!
2018-01-22 Client: geozz
: 2.5
: 2.5
: 8.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Thessaloniki
Duranta Incontro:60 min
Data Incontro:2018-01-20
Costo:€ 170
Bacio:0
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:In face
Sesso:Passive
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Only one allowed
Foto:30% fixed in Photoshop
Very bad services. I paid for the extra of cim and when i finished she put her hand in front her face. She told me to leave half an hour before the time pass. We had only one hand job and thats all... 170 with extra service paid for a hand job.
2018-01-21 Client: Dr Rick
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:1 hours
Data Incontro:2018-01-17
Costo:€ 160
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, spits it out
Sesso:Active
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Eva is a very hot escort and completely focuses on satisfying her client. Great BJ, mad sex. Very sexy try having your encounter with her thigh high boots on. Like a PSE! Don't miss Eva she is a jewel.
2018-01-21 Client: MrKavlopoulos
: 1.0
: 1.0
: 1.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:30 min
Data Incontro:2018-01-20
Costo:€ 90
Bacio:0
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:No
Sesso:Passive
Anale:No
Seni:Natural
Ripetizione:Don't know
Foto:Full Photoshop
Terrible Experience
The girl was not like images with shaking tits, hair in her pussy with the dirty smell all over her intimate area!
She has pain on her titts not able to lick or touch her!
you better avoid a failure meeting
2018-01-21 Client: NEW
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione incontro:Greece
Citta' Incontro:Athens
Duranta Incontro:120 min
Data Incontro:2018-01-07
Costo:€ 350
Bacio:With tongue
Pompino:Without condom
Sborra in Bocca:Yes, spits it out
Sesso:Brutal
Anale:Not available
Seni:Silikone
Ripetizione:Multiple times allowed
Foto:Real picture
Kerry
I don’t believe that this girl visited us and no one has written even a word.. unbelievable. You people use to make reviews very rarely and this is a pity. We need to know what we expect to see when the door opens and this girl was really good. Almost 100% real but her services where 100% good. From kissing to her passion for sex. For a moment I thought she was about to kill me. Blowjob 10, appearance 10 ( maybe she needs to get 1-2 kilos more ). She behaved like a porn star to everything. Yes amazing but now lets hope she will be back someday ;)


This website is an advertising and information resource, and as such has no connection or liability with any of the sites or individuals mentioned here. We ONLY sell advertisment space, we are not an escorts agency, nor we are in any way involved in escorting or prostitution business. We take no responsibility for the content or actions of third party websites or individuals that you may access following links, email or phone contacts from this portal.


Torna su