Escort Reviews Greece

Search

Read all escort reviews


10-08-2019 Client: Cry Angel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:120 min
Meeting date:2019-08-10
Cost:€ --
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallows
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
winkedη συνεννόηση με το γραφείο άψογη.. Η κοπέλα είναι πραγματικά υπέροχη και κυριος κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει,,, μια φοβερη επαγγελματίας,, πέρασα υπέροχα,,, σίγουρα θα την προτιμήσω ξανά,, αξίζει τα χρήματα της..
08-08-2019 Client: aragon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:2 hours
Meeting date:2019-08-03
Cost:€ 280
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η κοπέλα είναι πολύ καλύτερη από τις φωτό. Πολύ γλυκιά, πολύ ερωτική με λίγα λόγια full GFE. Πανέμορφη, επικοινωνιακή θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις πληρώσει για να είσαι μαζί της...Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για όλους ειδικά για μεγάλα ραντεβού... Highly recommended !!!
08-08-2019 Client: Rodolfoslam
: 7.5
: 10.0
: 9.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:2 hours
Meeting date:2019-08-06
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
Ελληνιδα παρα πολυ καλη για gfe υπεροχη περασα πολυ καλα ειχαμε χημειαwink out call ραντεβου στο ξενοδοχειο μου . Ειναι κυριλε συνοδος και εχει ωραιους τροπους σε κανει να νιωθεις οτι γνωριζεστε καιρο απο πριν.
08-08-2019 Client: ktm950adv
: 4.0
: 5.5
: 10.0
Country:Greece
City:Corfu
Duration:1 hours
Meeting date:2019-08-06
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Only one allowed
Photo:Real picture
One of the best blowjob ener ..:llove ..:llove ..:llove ..good maage. ..:llove .he i very good but for minutes.................
08-08-2019 Client: ktm950adv
: 3.5
: 5.5
: 1.0
Country:Greece
City:Corfu
Duration:1 hours
Meeting date:2019-08-07
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
she is cute sexy she takes very very good blowjob... but toomuch money for it........................
08-08-2019 Client: ktm950adv
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Corfu
Duration:105 min
Meeting date:2019-08-01
Cost:$ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is a real lady she likes and respect what she is doing and she is one of the dest dates i ever had...i coyldn't stop kissing her and suck her betttwen the leg's..i love to meet her again.lovelovelovelove
07-08-2019 Client: GeorgeCFU
: 7.0
: 8.0
: 7.5
Country:Greece
City:Corfu Kerkyra
Duration:2 hours
Meeting date:2019-08-07
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Πολύ καλή παρουσία, ευγενέστατη και ενεργητική σε όλα! Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Best Regards Kira
+++++++ love
07-08-2019 Client: Vendetta
: 9.0
: 9.0
: 2.5
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:60 min
Meeting date:2019-08-07
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Kamilla is a sweet amazing creature. Very nice tight pussy and a very good blowjob (with deepthroat).wink She is polite with nice smile and she can make you to be relaxed.
If she can communicate in the future in English better than now it would be great.
And i think that the phone must be in silent mode better fellow

See you next time sweet baby.wink
Escort Answer:
Thank you so much, sweet man!) I hope to see you again
06-08-2019 Client: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:2 hours
Meeting date:2019-08-06
Cost:€ 320
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Polina is the best girl i have ever met. She is very young, passionate and clean which is very important to me. I love her tattoo also. She is more beautiful in real than the pictures. i enjoyed the time we spent together. Thank you Polina for everything and hope we meet again sure.Hugs and kisses
Escort Answer:
Thanks dear. It was wonderful meeting you. Hope to see you dear again. You are a cool guy. Kisses
06-08-2019 Client: ioannis59
: 10.0
: 10.0
: 8.0
Country:Greece
City:Rhodes
Duration:2 hours
Meeting date:2019-08-05
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Ενα πραγματικα Βραζινιανικο Μωρο.Με πολυ ορεξη για σεξ με τρυφεροτητα και οταν ελθει η ωρα γινεται τιγρης στο κρεββατι στον καναπε ...παντου.Απο τα καλητερα escort πιστευω,Μια Βραζιλιανα που τιμαει τα χρωματα της πατριδας της για οσους καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο.Το ζει και το χαιρετε αυτο που κανει . ΒΑΒΙ εισαι ονομα και πραγμα .EU ADORO
05-08-2019 Client: tim555
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Corfu
Duration:30 min
Meeting date:2019-08-05
Cost:€ 80
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
Ενα ευγενεστατο και χαμογελαστο κοριτσι απο την Ουκρανια με πλουσιο στηθος,ωραιο ποπο,σαρκωδη αισθισιακα χηλη ,και μονο μια ογδονταρα,και κουκλαρα,και..ακομα καθεσε και με διαβαζεις?.τρεχα!wink
05-08-2019 Client: kwtsoskwts
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Chania
Duration:1 hours
Meeting date:2019-08-04
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΧΥ ΧΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΛΥΦΕΙΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ 10 ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 10 ΠΙΠΑ ΚΑΙ 10 ΣΤΟ ΣΕΧ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ESCORT LOLITA , KAROLINA Κ.Λ.Π. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.
05-08-2019 Client: kikos9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:1 hours
Meeting date:2019-08-04
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνάντησα την κοπελα σε ξενοδοχείο του κέντρου. Με το που μπήκα στο δωμάτιο είδα μια όμορφη ρωσίδα, δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και να συστηθούμε, μου ρίχνει ένα ρουφηχτό γλωσοφιλο που τα είδα όλα!!!! Έτσι ακριβώς ήταν και η συνέχεια, ενώ έχω πάρει αρκετές δεκάδες κορίτσια φίλοι μου, μπορώ να πω ότι η κοπελα είναι ανεπιφύλακτα στην πρώτη τοπ τριάδα. Έκανε τα πάντα, δεν είπε όχι σε τίποτα!! Πολύ φιλική και αισθησιακή με έκανε και αισθάνθηκα ότι ήταν η γκόμενα μου και όχι μια κοπέλα που συναντούσα πρώτη φόρα. Ενώ με έγλυψε παντού, επί μίση ώρα βογκούσα και βογκούσε κάνοντας με να πετώ, στο τέλος την ώρα που πήγα να τελειώσω το κατάλαβε, τραβήχτηκε, μου έβγαλε το σκουφάκι και μου τα κατάθεσα στο θεσπέσιο στοματάκι της..τι άλλο φίλοι μου??? Την συστήνω ανεπιφύλακτα και δεν βλέπω την ώρα να την ξαναδώ.
05-08-2019 Client: FeaxSA
: 10.0
: 10.0
: 6.0
Country:Greece
City:Corfu Kerkyra
Duration:60 min
Meeting date:2019-08-04
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
The girl trully want to satisfy the man...
Surelly if she comes again ...i will visit her
wink Her tits was fine.... but the nipples simple delicious fellow ..her ash very nice too...
05-08-2019 Client: Drekokalo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Rhodes
Duration:60 min
Meeting date:2019-08-04
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
Victoria is absolutely gorgeous. Judging from my experience If you treat her with respect and passion she will definitely return 200%. The pictures are realistic and there is no photoshop used. Only the techniques of a good photographer during the photoshooting. She wants to satisfy every need you have and believe me i think that she enjoys her role if the partner is in a good mood and knows how to get pleasured and treat her like a lover. She smiles a lot but at the same time she has her way to respect her. Very nice in socializing and her english are at a very good level. She is very clean, very tall and she is a real woman with perfect smooth skin and body analogies. It is the second time i have met her and i am sure i will meet her in the future. Go for it… It is a 10!!! I bow in front of her and kiss her toes as a gesture for the perfect time i had. PS Victoria i will try to listen that serbian singer you told me. Kisses Gorgeous.
04-08-2019 Client: Reveli
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Larissa
Duration:2 hours
Meeting date:2019-08-03
Cost:€ 550
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Αυτές οι δύο γλυκές αδερφες είναι πολύ ενθουσιώδεις και αγαπούν πραγματικά το sex. Είναι διαφορετικες αλλά η μία συμπληρώνει την άλλη. Η μία είναι περισσότερο ενεργητική και πολύ ωραία χείλη για στοματικό και η άλλη είναι πιο παθητική και ευαίσθητη και πολύ καλή bisexual. Αγαπούν να κάνουν έρωτα οι δύο τους και με εμένα και ανταποκριθηκαν σε όλες τις απαιτήσεις μου. Ήταν υπέροχα!!!
Escort Answer:
Thank you honey!!! Billion kisses!!!
04-08-2019 Client: george1967
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Santorini Island
Duration:60 min
Meeting date:2019-08-03
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
What a beautiful experience!!! She is so sweet . Her pushi is totaly saved, with long lips. Her body is even better in reality than in the photos. She made me the best blowjob ecerI will meet her again for sure!!!
03-08-2019 Client: KOST74
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-31
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Καλο σωμα για 30αρα και καλο προσωπο. Μην περιμενετε να δειτε κανα μοντελο ενα καλο μουνακι που ειναι καλο εργαλειο στο κρεββατι και δεχεται αδιαμαρτυρητα δυνατο σφυροκοπημα και οτι γουσταρεις εκτος πρωκτικου. Θα ηθελα αλλη φορα να την δοκιμασω και σε προγραμμα bdsm σαν σκλαβα κατι γιατι ειναι πολυ υπακουη. Πολυ καλη πιπα λογω και ηλικιας . Δυνατο σφυροκοπημα με χαστουκια στα κωλομερια και τραβηγμα μαλλιων στα τεσσερα. Ανοιγμα στα κωλομερια δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα με πολυ δυνατο σφυροκοπημα στην σταση αυτη απο πανω και εναλλαγες με αυτην σε βαθια καθισματα με πολυ ανοιχτα τα ποδια. Φωνες καυλωτικα λογια πουτανακι που ψοφαει για πουτσο. Δεσιμο με σχοινια και δυνατο ανοιγμα ποδιων αυτη εβαζε εναν Δονητη που της ειχα δωσει στο λαρυγγι της και εγω της εριχνα χαστουκακια στο προσωπο και εσπρωχνα οσο ποιο δυνατα μπορουσα. Η γκομενα δεν επαιρνε χαμπαρι με τιποτα μεγαλο εργαλειο. Χυσιμο μεσα στο λαρυγγι της οπου στραγγιξε τα παντα.
03-08-2019 Client: KOST74
: 8.5
: 9.0
: 9.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-31
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Μετριο προσωπο καλο σωμα με ωραιο πεταχτο κωλαρακι. Μαυρισμενο μωρο που θελει να σε ικανοποιησει και διψαει για πουτσο λες και εχει να γαμηθει χρονια. Σου ορμαει σε φιλαει με παθος πολυ καλη πιπα που αν δεν την σταματησεις μπορει να σου παιρνει ωρες με πολυ καλο γλυψιμο των αρχιδιων και της γυρω περιοχης. Της αρεσει το δυνατο σφυροκοπημα το δεσιμο οι δονητες τα λεσβιακα. Κανει τα παντα με ορεξη να σε ικανοποιησει. Πολυ καλο γαμησι απο πανω ωραιο στησιμο στα τεσσερα πολυ καλο ανοιγμα στο ιεραποστολικο ωραιο γυριστο γαμησι κουνωντας ρυθμικα την κωλαρα της. Βογκαει καυλωνει βριζει αναστεναζει και ψοφαει για πουτσο. Θελει αντοχες γιατι θελει να γαμιεται ασταματητα. Ακομα και οταν χυνεις στα ρουφαει ολα να στον ξανασηκωσει για να ξαναγαμηθει. Δεχεται χυσιμο στο προσωπο και στο στομα ανετα. Πολυ καλη περιπτωση που δουλευει τα λεφτα της αλλα μην περιμετε να δειτε κανενα μοντελο.
03-08-2019 Client: KOST74
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-31
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Πολυ ομορφη κοπελλα μοντελο θα ελεγα στην εμφανιση με μεγαλο της προσον ο θανατηφορος συνδυασμος καυλας πολυ καλου προγραμματος και ομορφιας. Δεκτικη σχεδον σε ολα εκτος το πρωκτικο . Πολυ καλη πιπα απιστευτη θεα στα τεσσερα οπου δεχτηκε δυνατο σφυροκοπημα με μεγαλη ευχαριστηση και καυλα. Καβαλημα απο την ιδια με πολυ ωραιες κινησεις σαν βραζιλιανας και πολλες εναλλαγες. Ιεραποστολικο με μεγαλο ανοιγμα ποδιων πολυ σκληρο γαμησι και λαγνα κοιταγματα ευχαριστησης και βρισιμο στα Ρωσικα απο εκεινη. Ξεσκισε με ποιο βαθεια ειμαι η πουτανα σου και τετοια καυλωτικα. Χυσιμο στο προσωπο οπου τα αφησε να τρεχουνε στις βυζαρες της και να τα παιρνει να τα γλυφει με τα δακτυλα της. Το απολυτο θηλυκο το απολυτο γαμησι σε καλη τιμη και με πολυ δυνατη εμφανιση.
03-08-2019 Client: tim555
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Corfu
Duration:1 hours
Meeting date:2019-08-03
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extra Ball:Only one allowed
Photo:Real picture
Ενας υμνος στον Ερωτα.Ολα γινοντε αργα ,αισθισιακα χωρις βιασινες με ευγενεια.Το κοριτσι ειπαμε ευγενικο χαμογελαστο ,με πλουσιο στηθος και σπαθατο κορμι.Φιλαει ακαταπαυστα στο στομα και στις ευεσθητες περιοχες .Τιποτα αλλο δεν θελετε μαυτο το κοριτσι ειναι τελειο!wink
02-08-2019 Client: teo001
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Larissa
Duration:30 min
Meeting date:2019-08-02
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Only one allowed
Photo:Real picture
Η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα.ακριβως οπως στις φωτογραφιες.πολυ ομορφη με ωραιο σωμα και πολυ φιλικη.δε λεει οχι και μη.σαν να εισαι με την κοπελα σου στα καλυτερα σας.love
02-08-2019 Client: ioannis lel
: 9.5
: 9.0
: 8.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:1 hours
Meeting date:2019-08-02
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Πολύ όμορφη γυναίκα, όπως στις φωτογραφίες, και ακόμα καλλίτερη. Σέξι, ενεργητική στο σεξ, συμμετοχική,, με χιούμορ. Πέρασα πολύ όμορφα και δισκέδασα μαζί της. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!!
Escort Answer:
Thanks dear. It was great. See you soon dear again. Kisses
02-08-2019 Client: Petrosk84
: 9.5
: 9.5
: 10.0
Country:Greece
City:Mykonos
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-01
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
It was my best experience with an escort girl. Julia is so sexy with a fantastic body and face , a really sex machine and an incredible person. Hope to see you again soon.
01-08-2019 Client: Yanis01
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:90 min
Meeting date:2019-08-01
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Thank you my beautiful lady (Sofia) it was a great experience meeting you. You got all what I wanted especially your beauty, services and your height. Guys what are you waiting for a Trier will convince you. My lady, can't wait to see you when you come back. Kissesssss
Escort Answer:
Thanks. See you soon dear again. Kisses
01-08-2019 Client: Donstefano
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Santorini Island
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-31
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very beautiful woman ! Sexy and kind !! I would recommend her 100%!!!! I had a great time! Would love to see her again!! It was not like just professional. it was like she was enjoying it also and cum too .. she is a super sexy woman !!
31-07-2019 Client: SARMATIS
: 7.0
: 1.0
: 3.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-30
Cost:€ 160
Kiss:x
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
Μακρια.Δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα εκει στο γραφειο θα πρεπει να πουν στα κοριτσακια που μας κουβαλανε τι σημαινει escort - call girls.angry
31-07-2019 Client: NoGFE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-30
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
It is my first time I have experienced a duo. Anna is a friend of Bella (they propose duo and lesbi duo). The 2 girls are very sexy and provide me a very good blowjob. One sucked my dick while the other licked my bowls. ouahhhh. Regarding sex, I really enjoyed to fuck one while the other made a 69 to the other lady. I came 2 times (one for each girl). I recommend this duo. Kiss and thank you for everything.
Escort Answer:
Thank you a lot!!! Kisses
30-07-2019 Client: Man35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Ioannina
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-30
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallows
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Sabrina is an amazing , fantastic girl!! I will meet her again as soon as possible! She is an aythentic brazilian girl! Sabrina i love you! I wiil come with you in Brazilia!! winkwinkwink
30-07-2019 Client: stathis76
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:120 min
Meeting date:2019-07-23
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Second time with sweet Lika , always high class services!!!! I met her in Athens for two hours, she has a very pleasant personality , very active in sex and very very sweet attitude. Highly recommended. Looking forward for next meeting!
30-07-2019 Client: Georgiou2019
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Country:Greece
City:Ioannina
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-27
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Τούμπανο απο τα λίγα , πολύ καλή πίπα, και στο σεξ τα δίνει όλα μέχρι να σε ευχαριστήσει . Κορμάρα με σφιχτό απαλό δέρμα , βυζι σιλικόνης , και κωλαρα απίστευτη . Σε κάνει να νιώσεις και λες την ξέρεις καιρό . Το μόνο αρνητικό δεν μιλάει πολύ αγγλικά . Kisses baby see you next time .Kostas
27-07-2019 Client: akis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Chania
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-27
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
πολυ ομορφη γυναικα οπως στις φωτο το ραντεβου κλείστηκε με 3 μνμτα .ομορφη 30αρα με πολυ ωραιο ζουμερο κορμι,με υποδεχτηκε χαμογελαστη ,ξεκινησε με μια ωραια βαθια πιπα μετα πολλες στασεις και τελος πρωτο γυρου ιεραποστολικο..ντουζακι μασαζακι κουβεντουλα εναρξη δεύτερου γυρου παλι πολυ καλο στοματικο και τελος στα 4..πολυ ευχάριστη γυναίκα θα την ξαναδώ σιγουρα..να σαι καλα μωρο μου ευχαριστώ για όλα.



27-07-2019 Client: Aris1971
: 9.5
: 5.5
: 8.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-27
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Ωραία κοπέλα κάπου στα Τριάντα και κάτι ψιλά, με μοντελε σωματάκι άλλα και με τα πρώτα σημάδια χαλαρότητας να είναι εμφανέστατα! Τέλος πάντων, είναι ωραία κοπέλα!!!

Από ότι κατάλαβα στα μέρη μας πρώτη φορά, άλλα στο επάγγελμα... Πολύ χιλιόμετρο!!!
Από υπηρεσίες? Δεν δέχεται δάχτυλα, δεν δέχεται πολύ γλείψιμο και γενικά θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για να οδηγήσει το παιχνίδι σε μια γρήγορη και ακούραστη εκτόνωση.

Άρα πολύ μακριά από τα γούστα μου!!!
27-07-2019 Client: mixalis mixoy
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-22
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συνάντησα την Ιρίνα για μία ώρα.
Είναι μινιόν γυναίκα, κομψή, όμορφη
= οι φωτο την αδικούν λίγο =
με μακρύ, ίσιο μαλί, ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα,
μικρούτσικο βυζί με πρόθυμη ρώγα,
ωραίο κωλαράκι με αυστηρά κλειστή πόρτα,
με πιρσιγκ στην γλώσσα.
Δίνει φιλιά με γλώσσα,
κατέχει το άθλημα,
αλλά δεν νομίζω ότι έχει γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ.
Διαθέττει εξυπνάδα, τσαχπινιιά
που τονίζει πιο πολύ τον κοριτσίστικο χαρακτήρα της.
Ξέρει να κάνει σεξ.
Δεν είναι = νομίζω = για άγριες καταστάσεις.
Μια λεπτοκαμωμένη, μικρή γατούλα του σεξ
που πάντα είναι πρόσχαρη
και 'εκπαιδεύει' επιδέξια τον μικρό σου 'φίλο' και τα παρεπόμενά του ...
Thank you Irina. It's was great date for me ... Thank you.
winkwinkwinkwinkwinkwinkwink
27-07-2019 Client: Magu
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-26
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Anna and Bella for a very hot and sexy duo. It is not my first time with ladies en duo and every time it is a success. Bella and Anna the most beautifull escort girls in Thessaloniki their services are above all expectations and particularly the deep throat of Bella ! For me oral sex is a must and when both Bella and Anna lick you together it is fantastic. They are very enthousiastic in sex. Thanks ! I recommend for very good time See you girls
Escort Answer:
Thank you babe! Kisses
25-07-2019 Client: ThatsMe
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Larissa
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-24
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Φανταστικό ντούο με την φίλη της τη Ρομπέρτα, δεν θα μπώ σε λεπτομέριες αλλα πέρασα φανταστικά. Τα κορίτσια άνετα και μεταξύ τους, με την Ρομπέρτα είχαμε βρεθέι και άλλες φορές, αλλα με την Καλίσι ήταν η πρώτη. Κουκλάρα, τρομερό σώμα, σέξυ και στο σόσιαλ πολύ ευχάριστη! Δοκιμάστε ντούο και δεν θα χάσετε !! (Σου είπα θα σου γράψω review γιατι είσαι τοπ μαζί με Ρομπέρτα!) wink
Escort Answer:
Se euxaristoume para poli kai emis perasame telia!!!Pola filia ????
24-07-2019 Client: John86
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Country:Greece
City:Acharnes
Duration:1,5 hours
Meeting date:2019-07-22
Cost:€ 210
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She was a very nice girl. I had nice time with here. Thank's a you lot Lena !!!!! lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove
23-07-2019 Client: makis1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-23
Cost:€ 170
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
ΕΥΓΕΝΙΚΗ,ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΠΤΩ.
23-07-2019 Client: Sokratisb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-22
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Σεξοβόμβα.. απλά. Και οι φωτογραφίες τρομερές, με προετοίμασαν πολύ. Η κοπέλα είναι πολύ καλή, κορμάρα, στις υπηρεσίες της βάζω άριστα. Πολύ δραστήρια και τέλεια στησίματα... ειδικά αν είσαι από πίσω απολαμβάνεις θέα. Αξίζει και με το παραπάνω!
Escort Answer:
Thank You
23-07-2019 Client: John_Mil
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2019-07-22
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Καταπληκτική.. δεύτερη φορά που την συναντώ. Είναι κούκλα και πολύ γλυκό κορίτσι. Με έφτιαξε απίστευτα με το πονηρό βλέμμα της. Είναι εντυπωσιακή όπως και στις φωτογραφίες. Από υπηρεσίες πολύ καλή, θεωρώ ότι είναι αρκετά έμπειρη. Κουκλίτσα μου φιλάκια, σε ευχαριστώ και πάλι!
Escort Answer:
Thank You
23-07-2019 Client: panos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-22
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Amazing time with a very good sex partner. Iwont forget you baby.lovelove
Iwill sure meet her again..
She is highly recommended.!
Its been a very long time since I such good services.
Dont forge to pay her a visit guys.
23-07-2019 Client: Takis19
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-23
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Victory is a beautiful gentle presence with a mediocre temperament willing to do what she wants to do with a beautiful woman's proportions. Certainly in the future I will come back again.wink
22-07-2019 Client: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Chania
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-20
Cost:€ 150
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Anastasia is really very beautiful, better than photos. Her services are in high level. She is very clean, very important for me. Guys, if you respect her, she will give you more than you expect. Highly recommended her.
Michael
PS Sorry for taking your lighter
Escort Answer:
Thank you kiss
22-07-2019 Client: vamosvamos
: 7.5
: 9.0
: 10.0
Country:Greece
City:Larissa
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-20
Cost:€ 150
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Απιστευτη πιπα και απιστευτο στησιμο στα τεσσερα.. ΜΙλαει ελληνικα σχεδον τελεια. Γενικα καλουτσικη επιλογη!
21-07-2019 Client: getupTrin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-21
Cost:€ 170
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Liliana is like a treasure for me!!!Very beautifull and sexy, beyatiful eyes,great body..by the minute she opens the door i was amazed!!!
Very unique and great personality-Classy Girl!
I really enjoy our meeting and i think she is most iconic girl i have met.
Thank you so much..take care
21-07-2019 Client: Gabriel12
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:3 hours
Meeting date:2019-07-20
Cost:€ 450
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very dangerous girl in all positive things. Polina is a very young, tall, charming, sexy and beautiful with nice tattoos on her body with blue eyes. She met me with the dress code I asked for. I was satisfied with our meeting and promised her to take her a night next time. I though extended our meeting because she worth it. I recommend her sure. Thank you my angel Polina. And take care of yourself.
Escort Answer:
Thank you dear. I also enjoyed our meeting. I will be expecting you soon as said. Kisses
21-07-2019 Client: Sligor
: 8.5
: 7.0
: 8.5
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-20
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
An nice and sentimental sensual and sexy.
About the blowjob she doesn't provide deep throat. A pleasant company giving you the gfe experience in general.
Escort Answer:
Hmmm,not nise!
21-07-2019 Client: Giannis1997
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Santorini Island
Duration:2 hours
Meeting date:2019-07-21
Cost:€ Nice
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
The best sex from the best, Victoria it was so beautiful woman with big boobs and so nice and hot ass, amazing blowjob and kissing skills this woman is what you need to have a great time, I hope to see her again in the near future because Victoria is top escort!!!winkam
Escort Answer:
Thank you dear!!! Time passed with you warm and pleasant. You have a great male energy and excellent potency as I love. I felt like you were my boyfriend and I know you for a long time. Thank you for your visit and I wish you happiness. Kisses
20-07-2019 Client: Aris1971
: 8.5
: 6.0
: 9.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:30 min
Meeting date:2019-07-20
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
Λοιπών παλικάρια, θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικος αν και με την φόλα που έφαγα σήμερα θα είναι δύσκολο!!! Και εξηγώ: είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Αλεξάνδρα κατά την τελευταία επίσκεψη της στην πόλη μας. Σίγουρα δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών, αλλά είναι είναι αρκετά όμορφη με μερικά κιλάκια παραπάνω αλλά εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Στην πρώτη μου επίσκεψη (όταν πρωτοήρθε, δηλαδή φρεσκαδουρα) ευχαριστήθηκα και ευχαριστήθηκε γαμησι! Στη δεύτερη επίσκεψη μου σήμερα, ΦΟΛΑ!!! Με τα πουτανιστικα, όχι εδώ, μη εκεί. Μετά από λίγη πίπα, κατευθείαν πέρασμα σκουφάκι για ξεπέτα κτλ...
Έκλεισα ραντεβού για μια ώρα, έφυγα στο μισάωρο και όλα καλά!!!

Καταλαβαίνω ότι και οι Ρώσο-δούλες άνθρωποι είναι και κουράζονται, η τις τελευταίες μέρες (από ότι μου είπε αύριο φεύγει) δεν ενδιαφέρονται να ευχαριστήσουν τον πελάτη τους. Οκ κατανοητό... αλλά και εμείς πληρώνουμε κοριτσάκια και αγοράκια εκεί στο γραφείο, οπότε αν οι κοπελίτσες κουράζονται να τις αλλάζετε πιο συχνά! Δεν μαζεύονται τα 150αρια και τα 300αρια κάθε βδομάδα!
19-07-2019 Client: akis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Chania
Duration:60 min
Meeting date:2019-07-15
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
ετσι πρεπει να ειναι τα εσκορτ!!!!η κοπελα ειναι φυσικοτατη,χαμογελαστη,κορμαρα νεανικη σφιχτη και στο σεξ μπαρουτι!!!παροτι αδυνατη αντεχει πολυ πιεση δεν λεει οχι σε τιποτα στασεις κλπ ευλύγιστη οσο λιγες και πολυ κοινωνικη!!μπραβο κοπελαρα μου συνεχισε ετσι,φυσικα και θα την ξαναδω!
υ.γ ευχαριστω τον ακ1925 που μ την προτεινε..
Escort Answer:
Wooow.
As you said. Thanks dear. I will come back soon. See you again dear. Kisses.