Escort Reviews Greece

Search

Read all escort reviews


15-11-2017 Client: Todd smith
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Country:Greece
City:Athens
Duration:30 min
Meeting date:2017-11-15
Cost:€ 130
Kiss:x
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extra Ball:Only one allowed
Photo:Not that girl
FAKE TOTALLY

NOT THAT GIRL

UNPROFESIONAL 1000% THE GIRL DONT KNOW HOW TO HAVE SEX AT ALL..

THE GUY ON THE PHONE IS A TOTAL FAKE NOT THE GIRL THAT IS SAYING
14-11-2017 Client: magas
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:1 hours
Meeting date:2017-11-10
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Only one allowed
Photo:Real picture
real girlfriend τελεια σε ολα φιλια με γλωσα 69 απεριγραπτο την συνιστω οταν εχω ξανα την ευκαιρια θα ξαναβρεθουμε σιγουρα με εστειλες αδιαβαστο 3 μερες μετα και σε σκεφτομαι. μου ειπε οτι τελιωσε 2 φορες η μια πεζει να ειναι αληθεια
Escort Answer:
Tnx dear. Surely meet again. See you. kisses)))
13-11-2017 Client: dimitris6
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-11-12
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η κοπέλα είναι όμορφη και στο πρόσωπο και στο σώμα, στήθος 3αρι στητό φυσικό και πολύ ευαισθητο όπως ανακάλυψα αργότερα, όμορφο κωλαρ@κι που στα τέσσερα έχει τη σφρηγιλότητα που χρειαζεται. Το καλό με τις κοντούλες είναι ότι είναι εύκολα διαχειρίσμες, Πίπ@ παρα πολύ καλή, χωρίς χέρια, χωρίς να θέλει να σε τελιώσει στην ξεπέτα, γλύφει τα μπαλάκια σαν να ταν οι καλύτεροι της φίλοι .με λιγα λογια περασα πολθ καλα !!!!!!!!
11-11-2017 Client: Moneymaker
: 8.0
: 8.5
: 6.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:40 min
Meeting date:2017-11-05
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silicone
Extra Ball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Λοιπόν η κοπέλα είναι όμορφη θα κάνει ότι της πείς υπάρχει ενα μεγάλο αλλά όμως.. Καθυστερούσε για να κυλήσει η ώρα το οποίο το φαντάστηκα στην αρχή και επιβεβαιώθηκα στο τέλος Πως?..
Μπαίνω μέσα με ρωτάει πόση ώρα θα κάτσω της λέω μιση ώρα μου λέει 100 όπως μου είχε πει και στα μυνήματα απο πριν δηλαδη ..μου τα ζητάει της τα δίνω και της λέω οτι χρειάζομαι μπανιο μου φερνει πετσέτα και παω για μπάνιο επιστρέφω αρχίζουμε και μετά απο 13 λεπτά μου λέει η ώρα τελείωσε για να συνεχίσουμε μισή ώρα ακόμα πρέπει να μου δώσεις άλλα 100 ευρώ(μετρούσε τον χρόνο πριν μπω στο μπάνιο αυτη)..τελικά συνέχισα χωρίς να συμφωνήσω στα λεφτά και τελέιωνω στα επόμενα 15 λεπτά.. μετά αρχισε να μου ζητάει 100 ευρώ συν εκεί με τρελένει και της βάζω μεγάλο χέρι γιατί απλά μου έκλεβε 100 ευρώ(ούτε μισή ώρα δεν τη γαμούσα).κανένα 10λεπτο μαλώναμε της εξηγούσα οτι αυτό που έκανε ηταν πολύ λαθος και αντιεπαγγελματικο και εντέλη της πέταξα τα υπόλοιπα 100 ευρώ λέγοντας της οτι θα στα δώσω αλλά αυτό που κάνεις θα το γράψω στις κριτικές σου (εκεί μαγκωθηκε λίγο) και αμέσως έφυγα για να μή ξεφύγω .
Δεν είναι επαγγελματίας και επίσης δεν είναι ανεξάρτητη έχει νταβά.. δεν τη συνιστώ παίδες
10-11-2017 Client: emmylove
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:30 min
Meeting date:2017-11-01
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Was busy that's why i didn't have time to write. What i like most about this girl is her sexy lips, her voice during the sex and her very good English. 30 good minutes were spent well. Great.
Escort Answer:
Thanks dear.
09-11-2017 Client: emmylove
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:1 hours
Meeting date:2017-11-09
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I am speechless. Since i have been meeting an escort, all is good and knows their job But Anastasia is the best!! BEST BEST BEST!!! Guys, i recommend her. Kiss
Escort Answer:
Tnx bb. kisses
09-11-2017 Client: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:3 hours
Meeting date:2017-11-05
Cost:€ 450
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I met Anastasia last week. This girl is really amazing with lovely experience. She worth the money. More beautiful than the pictures, true GFE i experienced from her. Hope i meet her again anywhere in the world. Thank you love for your time. We will meet again.
Escort Answer:
Tnx dear. See you again. kisses.
09-11-2017 Client: 1palikaris
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:90 min
Meeting date:2017-11-08
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Πολύ όμορφη και πρόθυμη κοπέλα. Ακούραστη και εργατική. Πίπα βαθιά στησίματα εκπληκτικά.Συμμετοχή πολύ καλή. Πολλά φιλιά, και χάδια. Της αρέσει η δουλειά της και το δείχνει. Τιμά τον πελάτη και τα χρήματά του.Fantastic girl, I had wonderful moments love love love
09-11-2017 Client: mark77
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:2 hours
Meeting date:2017-11-08
Cost:€ 600
Kiss:x
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
A stunning appearance, a very confident voice, a wonderful smell and taste. Mistress is not indifferent to foot fetish and ball basting. She very accurately managed to find that side of causing pain, where I feel enough to be a victim of torture, but I can still tolerate it. With her I felt the charm of communicating with the real Mistress.
09-11-2017 Client: panos84
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:2 hours
Meeting date:2017-11-01
Cost:€ 260
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallows
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Rima is an extraordinary girl.
I met Rima 2 months ago in Athens, Greece and since then she has become my standard choice when it comes to choosing an escort who provides awesome PSE services.
I'd recommend Rima without any hesitation!
08-11-2017 Client: Ilias
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-09-27
Cost:€ 170
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
She is the best girl!Very friendly,full energy on the bed.She doesn'press you about the time,she feels comfortable with you.If you treat nice to her,she will give you happiness...Kisses baby,see you soon...
08-11-2017 Client: ALEKSEY
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:90 min
Meeting date:2017-11-07
Cost:€ 400
Kiss:x
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
I want to partially correct my previous review. she does not normally have sex because she is a mistress. I call it: Domina Yoleta.
Its height is that of a true ruler. Its truly refined BDSM techniques. With her I had an unforgettable experience. If I did not leave Athens I would be back
08-11-2017 Client: sstavros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:3 hours
Meeting date:2017-11-07
Cost:€ 600
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I haven't ever tried bdsm experience. This woman made me to be a fan she is amazing... I think this date will remember for ever . she is very hot. her blowjob amazing ... she is professional... I don't like so much to beat me a a girl... but... her way I liked so much ... I also beat her very hard... she lliked it and I also liked it ..she is more beatifull than photos .. and she wants the client have a beatifull time with her... I will meet her again , I can't forget her.. ouuaaaaooouuu what an experience..
Escort Answer:
keep your imagination close to yourself.
07-11-2017 Client: Alex-Vilas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Larissa
Duration:2 hours
Meeting date:2017-11-07
Cost:€ 400
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
απίθανη!!!!ισως η καλύτερη κοπελα που εχω παρει ποτε!
Ένα δέρμα απαλό σααν μωρο, πρόσωπο γλυκό τι κορίτσι είναι αυτό καυτό !! Σώμα υπέροχο με καμπύλες ωραίες το πιο καυτό και στενό μουνακι που έχω πάρει!!
θα τα ξαναπούμε σύντομα μωράκι μου
Escort Answer:
Ευχαριστώ Αλεξ για το υπέροχο σχόλιο!! ❤
07-11-2017 Client: pacifico86
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:2 hours
Meeting date:2017-10-13
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
I miss you my baby. Please come to Thessaloniki again. I happy to see you more times. I wait
Take care of yourself. I will never forget you. Sexy Lady.
07-11-2017 Client: ALEKSEY
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:90 min
Meeting date:2017-11-07
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
IS A BEAUTIFUL GIRL WITH BODY LIKE FOTOMODELLA. OTHER TIMES IN ITALY. NOW IS MORE BEAUTIFUL AND SENSUAL. IRRESISTIBLE AND UNIQUE.. HE HAS REFINED THE EROTIC TECNIQUES BY REACHING A GREAT LEVEL OF MAJESTY. ALL NATURAL .... .GREAT TOOL BOX FOR BDSM
07-11-2017 Client: BIGSIZE
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2017-11-07
Cost:€ 0
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallows
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
This girl is simply perfect. She can be a tender kitten or a wilde tiger. You choose. Definitely she likes sex and her BJ is the best one I had in my life.i strongly reccomand to everybody but dont go to her if your suffer heart attak.
Escort Answer:
Thanks, for review! I think that you are wanted made pleasure for me, but about what kind of sex you are talking about?))) naughty boy:))
07-11-2017 Client: PETER23
: 9.0
: 10.0
: 9.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:30 min
Meeting date:2017-11-01
Cost:€ 100
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:Yes
Breast:Silicone
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
The best shemale in Athens!! Soooo fucking HOT and passion from the first moment that we met The best fuck with real pictures only!! Lets fuck this girl every day!!!
06-11-2017 Client: o kalos o paikths
: 10.0
: 10.0
: 9.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:60 min
Meeting date:2017-11-05
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
the girl is value for money . very beautiful and very professional . the body , the face i have never seen so hot . in services she is very good also .
Escort Answer:
Oh Dear thanks a lot. Many kisssssses
06-11-2017 Client: jimijambo
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:120 min
Meeting date:2017-11-02
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
oti kai na pw gia thn Vasiliki einai ligo... apla perasa ena katapliktiko bradi!! oxi mono giati hmoun me mia paneumorfh guneka pou sto sex apla se apogiwnh... alla kai oti eixame kai polu kalh sizitish..
paides an 8elete kalh parea kai sexy/ omorfh parea go for it!!! to a3izei me to parapano!!!
Vasiliki mou se euxaristo polu gia thn teleia bradia!!!
06-11-2017 Client: aeimisgr
: 8.5
: 7.5
: 1.5
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:60 min
Meeting date:2017-11-04
Cost:€ 160
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
Το κορίτσι είναι κούκλα. Κατά την άποψή μου είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες.
Η ηλικία της πραγματική, είναι κοριτσάκι. Επίσης είναι ολοκάθαρη.
Για τα δικά μου γούστα το σώμα της είναι τέλειο, όλα super στήθος, αιδοίο, κώλος, πόδια, δέρμα.
Πολύ ευγενική και καλοδιάθετη. Δεν λέει όχι σε τίποτα (τουλάχιστον σε αυτά που εγώ ζήτησα).
Μόνο πρόβλημα η επικοινωνία, λόγω των πολύ φτωχών Αγγλικών της.
Η επικοινωνία με το πρακτορείο άψογη, απλή γρήγορη και τυπική. Ζήτησα εσώρουχα και γόβες, το πρακτορείο το φρόντισε και η κοπέλα με υποδέχθηκε ανάλογα.
Συστήνω και την κοπέλα και το πρακτορείο.

04-11-2017 Client: Lio_44
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:2 hours
Meeting date:2017-10-09
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η ημερομηνία ειναι ενδεικτική. Παίδες δεν θα πω πολλα. Η Βασιλική ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί. Κλείνεις το ραντεβου πανεύκολα.! σε κανει να αισθανεσαι Παρα πολυ ανετα..!! Το καλυτερο value for money escort που κυκλοφορεί.! Όσοι έχετε αμφιβολίες απλα δοκιμάστε κ δεν θ χάσετε..!!!
03-11-2017 Client: Geo80
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2017-11-03
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
Η κοπέλα είναι αυτη που βλεπετε, ευγενικότατη φιλική και προσχάρη. Απίστευτο κορμί με μακριά πόδια, κορμι μοντέλου, μικρό στήθος με ευερέθιστες ρωγες. Μακρύ μαλλί ξανθό και στενή. Πολύ στενή χωρίς χρήση τζελ. Τρομερή αισθηση κοιτωντας τις γουβιτσες στην μεση της οταν στηνεται στα τεσσερα. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστη με μοναδικό ίσως μείον (μαζί με τη φειδωλη διαθεση για φιλια με γλωσσα που τα αποφευγει επιμελως) μια σχετικά απεριποιητη περιοχή (ξυρισμένη κι όχι αποτριχωμενη στην ηβικη περιοχη). Το πρόσωπο δεν έχει την τελειότητα των φωτογραφιών (κυρίως λόγω λόγω λόγω των "ενισχυμένων "χειλιών που δεν ξένιζαν στις φωτογραφίες. Για όσους αναζητούν gfe και αρέσκονται σε μοντελοειδη απερίγραπτης ομορφιάς κορμιά συνισταται ανεπιφύλακτα
03-11-2017 Client: NEW
: 10.0
: 9.5
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:120 min
Meeting date:2017-11-01
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Aliana λοιπόν... απο τις ελάχιστες περιπτωσεις που οι φωτογραφίες ειναι ταυτόσημες με αυτό που θα αντικρίσεις μόλις ανοίξει η πόρτα.. σπάνια περίπτωση στο στο σύνολο ν εμφάνιση και υπηρεσία. Ζήτησα δυο κοπέλες. Έδιωξα την μια και κράτησα την aliana. Μόλις την αντίκρισα εμφανισιακά μου δημιουργήθηκε ερεθισμός. Το μόνο που έμενε μετά ηταν η συμπεριφορά. Σας πληροφορώ οτι με τρέλανε το κορίτσι. Απο το φιλί στο χάδι, απο την περιποίηση της σε εκείνη και το αντίστροφο. Κορμί δεμένο, καλοστημένο, στήθος θεϊκό, πρωτοβουλίες άψογες και πάνω απο όλα ακούραστη ρε παιδί μου. Η μια ώρα έγιναν δύο και η πρώτη συνάντηση έγιναν ακομα τρείς.. πάντα εκτός ωστόσο. Θέλω να τις βλέπω με το προσωπικό τούς style... ερωτευσιμη κατα τα γούστα μου. Πολυ θα ήθελα να έχω μια τέτοια δίπλα μου καθημερινά. Το γούστο μου ειναι συγκεκριμένο αν δεις τα ριβιου μου όλα, τα κορίτσια που μου αρέσουν με κερδίζουν αρχικά στην εμφάνιση. Κι ανεβάζω ριβιου μόνο αν και η υπηρεσία ειναι δυνατή. Ξέρω πως δεν ειναι φτηνό το άθλημα, ωστόσο ρε παίδες αν όλες ήταν τόσο καλές θα έλεγα οκ. Η συγκεκριμένη θα φύγει, μην την χάσετε. Και θα ψάχνουμε μετα παλι στην τύχη. Την προτείνω.. Ευχαριστώ
02-11-2017 Client: Jorge72
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:90 min
Meeting date:2017-10-21
Cost:€ 250
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
Absolute classy lady for some quality time. Exactly as represented as in the pictures.The only negative part of the visit was when the time was up.
Jurgen van Konings
02-11-2017 Client: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:1 hours
Meeting date:2017-11-02
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Really sweet girl. Sexy, beautiful face, kind character and always happy to please me. Good communication too. A wonderful meeting to remember.
02-11-2017 Client: ARISTHESS
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-11-01
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Συναντηση με την Βασιλικη στην Αθηνα. Είναι ένα υπεροχο πλασμα όπως ακριβως φαινεται στις φωτογραφιες. Φιλικη και ερωτικη!! Ευχαριστη γυναικα η οποια σε κανει να νιώθεις ανετα. Φιλια πολλα και με παθος. Γενικα φαινεται ότι της αρεσει αυτό που κανει και προσπαθει παντα να ικανοποιησει και με το παραπανω. Δεν καταλαβα ποτε περασε 1 ωρα και εφυγα με ένα μεγαλο χαμογελο και με την σκεψη ότι θα την ξαναδω σιγουρα
01-11-2017 Client: Angek
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:90 min
Meeting date:2017-10-31
Cost:€ 210
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
παιδια συστηνεται η κοπελα πολυ δυνατο εργαλειο τις αρεσει αυτο που κανει .πολυ δυνατο girl friend experience...kisses babe your 26 year old admirer love
30-10-2017 Client: eleniok
: 10.0
: 10.0
: 6.5
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2017-10-28
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
real pictures , sexy , attractive , good in bed, relaxing. Perfect body and natural big tits, no rush, very nice service i recommended, value money. see you again baby... for guys who loved GFE.
30-10-2017 Client: Man35
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Ioannina
Duration:60 min
Meeting date:2017-10-26
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Η κοπέλα είναι όλα τα λεφτά! Με το που την συναντάς ξέρεις πως είναι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου.. μέχρι και την πιο περίεργη! Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο και η κοπέλα μύριζε υπέροχα! Πέρασα υπέροχα μαζί της και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω μαζί της! Μου έκανε όλες τις φαντασιώσεις μου πραγματικότητα. Το μέλημα της να τα περάσει όμορφα και ο πελάτης να φύγει ευχαριστημένος.. Μελινάκι μου όμορφο πολλά πολλά φιλάκια !!!
29-10-2017 Client: chris kouskounas
: 10.0
: 10.0
: 7.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2017-10-28
Cost:€ 130
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
το μωρο ειναι τρελα, θελει λιγο αγγλικα να μαθει αλλα ειναι μεσα στην καβλα, πανεμορφη, φοβερα ματια, στηθος φυσικο 2αρι και γενικα ειναι για gfe καταστασεις...καλη επιλογη δεν θα χασετε,
28-10-2017 Client: mmmm
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-27
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
οταν συναντας ενα τετοιο αγγελο πρεπει να τον ευχαριστεις και ο μονος τροπος να το κανεις ειναι με ενα review . Η Βασιλικουλα ειναι για μενα το καλυτερο εσκορτ που κυκλοφορει. Επικοινωνιακα ειναι πολλες κλασης ανωτερη απο ολες, στο σεξ δεν παιζεται . Σε κανει να αισθανεσαι τοσο ανετα και σε συνδιασμο με τον ερωτισμο που εκπεμπει ξυπναει μεσα σου το παθος. Στο γαμησι δεν υπαρχει καλυτερη , εχει την ικανοτητα να ξερει τι θες πριν εσυ καταλαβεις οτι το θες. Δεν θα χρειαστει να της ζητησεις τιποτα, γιατι θα στο προσφερει απλοχερα πριν προλαβεις να το σκεφτεις. Πιπα φανταστηκη, κωλος στρογγυλος και σφιχτος οσο δεν παει. Προσοχη στα κωλομερια της , σπανε καρυδια για πλακα και δεν κανω πλακα.Το σημαντικοτερο με την Βασιλικουλα ειναι οτι οταν φευγεις δεν μετανιωνεις και δεν εχεις τυψεις (στους παντρεμενους απευθυνεται το τελευταιο). Πρεπει να την επισκεφτητε και να της φερθητε ομορφα γιατι το αξιζει.Σας εγγυομαι οτι θα σας λιωσει τον πουτσο.

φιλακια πολλα κουκλι μου ελπιζω να βρεθουμε συντομα
28-10-2017 Client: Barab
: 0.5
: 1.0
: 0.5
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:60 min
Meeting date:2017-10-28
Cost:€ 150
Kiss:x
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silicone
Extra Ball:Don't know
Photo:50% fixed in Photoshop
Πρόκειται για μεγάλη απάτη.
Απο τη πρώτη στιγμή που μπήκα στο άθλιο διαμέρισμα που έμενε ηταν βαριεστημένη και με καθολου όρεξη.
Της έδωσα 150 και ηθελε να μου κανει στοματικό με προφυλακτικό ή να της έδινα περισσότερο
Της είπα οτι αλλα γράφει στο siteγια τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Μου λεει αν θέλεις αλλιώς να φυγεις.
Εννοείται πως έφυγα χωρίς να μου επιστρέψει τα χρήματα παρόλο που της τα ζήτησα επανειλημμένα.
Μακριά. Προκυτε για μεγάλη απατεώνισσα
27-10-2017 Client: agios21
: 1.5
: 2.0
: 2.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-27
Cost:€ 140
Kiss:x
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Don't know
Extra Ball:Don't know
Photo:Not that girl
Μεγαλη απατη! Προσπαθησα να συναντηθω κ δεν τα καταφερα! Δυο φορες μπυ ειπε οτι ειναι φουλ το προγραμμα ολη μερα κ την αλλη μολις εστειλα μηνυμα με μπλοκαρε χωρις κανεναν λογο, χωρις να με ξερει! Δεν ξερω γιατι εχει εδω προφιλ αφου δεν δεχεται να κανει συναντηση! Απαραδεχτο!

Big fake!!! I tryed 2 times to meet her but everytime she said she is busy all day! The 3rd time I tryed she just blocked for no reason ar all! She doesnt know me, never meet! Why she has a profile here if she doesnt want to work? BIG FAKE!!!
Escort Answer:
oh oh oh oh boy offended. I'm waiting for a Gentleman
27-10-2017 Client: niknik77
: 0.5
: 1.0
: 1.0
Country:Greece
City:Ioannina
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-24
Cost:€ 200
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
Νεαρα με ψιλο μετρια εμφανιση βυζι μικρο και πεσμενο για την ηλικια της , φυσικο ομως.
Ειναι απο τα escort που δεν πολυξερει τι να κανει, μαλλον δεν το γουσταρει κιολας.
Φιλι με σφραγισμενο στομα, πιπα ,ισα ισα που ακουμπαει και με πολλα χερια.
Στο "προκειμενο" , τη δοκιμασα στα τεσσερα, ολο φωνουλα δηθεν και ολο να τραβιεται.
το χουμε δει πολλες φορες, το εργο ,δεν ικανοποιει ουτε πρωταρηδες στο σπορ.
.κρίμα τα λεφτά για κανένα λόγο δεν ξαναπάω
27-10-2017 Client: gapgip
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallows
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Καλησπέρα.ειμαι λάτρης του σπορ πάνω από 10 χρόνια αλλά αυτό το κορίτσι που είδα μπροστά μου δεν μπορεί να ειναι ανθρώπινο ον.θα πρέπει να ειναι Άγγελος που το έσκασε από τον παράδεισο και κατέβηκε στην γη να δώσει χαρα και ευχαρίστηση σε εμάς τους ανθρώπους.πανεμορφη γλυκιά το τέλειο προσωπάκι που σε κοιτάει με αυτά τα μάτια που μέσα τους έχουν τα χρώματα τις θάλασσας το κορμί της που ειναι σαν άγαλμα.ενα πλάσμα που από γατούλα μπορεί να γίνει τίγρης και μετα πάλι γατούλα να χουχουκιαζει στην αγκαλιά σου.στο σεξ τι να πω μέσα στις 3 καλύτερες γυναίκες που εχω πάει στην ζωή μου.μακαρι να μπορούσα να την έβλεπα κάθε μέρα για πάρτυ της θα μπορούσα να δουλεύω η μετα και μευα να πηγαίνω να κάθομαι στην αγκαλιά της να μου κάνει το καλύτερο μασάζ και σεξ που εχω κάνει ποτέ.αν θέλετε να συναντήσετε ένα πραγματικό άγγελο στην γη η. Ασικη ειναι αυτος
27-10-2017 Client: domino2015
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-26
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture

Η κοπέλα είναι απλά απίστευτη. Πολύ όμορφη και χαμογελαστή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ξανασυναντησω. Πέρασα υπέροχα.
26-10-2017 Client: Panther_X
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:60 min
Meeting date:2017-10-24
Cost:€ 120
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very hot girl !!! Perfect service! Really soft skin!!!

Πολύ καυτή!!!! Τέλειες υπηρεσίες!!!! Πολύ μαλακό δέρμα !!!!
25-10-2017 Client: petros!
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Ioannina
Duration:2 min
Meeting date:2017-10-25
Cost:€ 400
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Μελινακι μου ομορφο με εκανες πυραυλο.Με την σκεψη και μονο αυτα που μου εκανες ο πουτσος μου εχει γινει πετρα.Να σε ειχα στα τεσσερα να φορας μονο το στριγκακι σου και να λικνιζεις την μεση σου.Τα βυζια σου κολαση,να χυνονται επανω τους τα μαυρα σου μαλλια,ποσους οργασμους ειχες.αφησαμε μια κουβεντα στην μεση,,Μελινακι μου θα τα πουμε συντομα...requestrecourse
25-10-2017 Client: Pussy Doctor
: 3.0
: 5.0
: 3.0
Country:Greece
City:Larissa
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-23
Cost:€ 200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Not that girl
Καταρχήν απορώ γιατί κανένας δε λέει το αυτονόητο, ότι δηλαδή η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα στις φωτογραφίες. Όλες οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες (όχι επεξεργασμένες, αλλά ψεύτικες) και αυτό το θεωρώ μεγάλη απάτη! Το χειρότερο όμως είναι ότι η κοπέλα που αντίκρισα είναι πολύ μέτριας εμφάνισης και σίγουρα μεγαλύτερης ηλικίας από αυτή που δηλώνει. Ο σωματώτυπος της δεν αποπνέει θηλυκότητα και το πρόσωπο της έχει σκληρά χαρακτηριστικά. Ο χώρος που με υποδέχτηκε παραπέμπει χωρίς υπερβολή σε μπουρδέλο του Μεταξουργείου μετά από παρτούζα Πακιστανών, ενώ ένας γάτος γύριζε όλο το δωμάτιο κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης (ανέβαινε στο κρεβάτι, ακολουθούσε στο ντους, τον έπαιρνε αγκαλιά στο διάλειμμα, μόνο που δε μπήκε και αυτός στο παιχνίδι...). Το πάτωμα ήταν γεμάτο τρίχες και λεκέδες όλων χρωμάτων, κίτρινων, κόκκινων, καφέ (με ό,τι συνεπάγεται αυτό...), το μπάνιο σιχαμερό, και το δωμάτιο κατακλυσμένο από πεταμένα πράγματα, ρούχα και εσώρουχα. Από υπηρεσίες το προσπαθεί, αλλά η εμφάνιση είναι πολύ μέτρια και σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατούσε στο δωμάτιο δεν υπήρχε κανένας ερωτισμός. Overall, οι φωτογραφίες είναι ΨΕΥΤΙΚΕΣ, η κοπέλα πολύ μέτρια και συνθήκες υγιεινής τραγικές.
Escort Answer:
Είσαι ψεύτης σίγουρα εισαι ατζέντης κοριτσιών δεν έχω γάτο κ δεν έχω γενικότερα ζώα. Παντα πηγαίνω σε πενταστερα ξενοδοχεια είμαι ελληνίδα το δωμάτιο μου και το σωμα μου είναι όλα πεντακαθαρα απο τη φύση μ και αν εσύ ήρθες ποτε σε εμένα πάρε με τηλέφωνο κα μιλήσουμε απο κοντά.! Και αν ισχυρίζεσαι τις ψευτιες αυτές κύριε αντζεντη πάρε με τηλέφωνο να μου πεις ποτε ήρθες και ποτε τα ειδες όλα αυτά!
25-10-2017 Client: Nothere
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-25
Cost:€ 130
Kiss:x
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
A gorgeous and super hot babe, much better looking than the photos in her profile!! True age, don't let the photos misguide you. She is very pleasant and has an unbelievably hot body!! She makes you feel like she is your girlfriend GFE and does everything she can to turn you on. She is passionate and willing to please you!! I hope I get to meet you again next time around babes, till then..enjoy!
25-10-2017 Client: Watcher
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:12 hours
Meeting date:2017-10-24
Cost:€ 1200
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallows
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Super, exceptional, amazing, fun fun,
Wonderful person great energy, amazing time, i told her to double her price
Escort Answer:
Thanks dear!! See you. Kisses
25-10-2017 Client: bodiroga
: 7.0
: 3.5
: 5.0
Country:Greece
City:Larissa
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-24
Cost:€ 200
Kiss:x
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
Πολυ μετρια η κοπελα με το που πηρε πιπα μου εβαλε προφυλακτικο σαν να βιαζοτανε να τελειωσει. Στο sex ητανε παγοκολωνα! Γενικοτερα η εμπειρια ητανε μουφα, δεν αξιζε με τιποτα τα λεφτα. Πραγματικα λυπαμαι.
24-10-2017 Client: Kostas90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:2 hours
Meeting date:2017-10-19
Cost:€ 300
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια κοπέλα στην πολη! Απο εμφάνιση οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να ειναι καλύτερες. Η Εύα ειναι πολυ πιο ωραία απο κοντά. Εχει πολυ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία δεν μπορούν να αποτυπωθούν σωστα στις φωτογραφίες. Το στήθος ειναι άψογο.. Στητό και στο τέλειο μέγεθος για όσους λατρεύουν τα μεγάλα στητα BOOBS!!
Στο κρεβάτι ειναι πραγματικά άπαιχτη.. Πήγα με την Εύα δυο φορές σε μια εβδομαδα.. Την πρώτη φορα για 1 ωρα και την δεύτερη για 2.. Η γυναίκα θέλει δυο ωρες για να ςου δείξει ολα οςα Ξέρει..Και στην μια ωρα βέβαια σου μένει αξέχαστη..
Στοματικό πολυ καλο.. Με χέρι και αρκετά βαθύ.. Στο κυρίως εχει πολυ διάθεση και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά.. Αλλα αν την φροντίσεις γινεται Τούρμπο..
Overall πολυ καλή επιλογή και ξεκάθαρο value for money..
Συνίσταται με μεγάλη ευκολία..
P.S. Το μασαζάκι στο τέλος καλο αλλα προφανώς άλλες ειναι οι χάρες της.
Escort Answer:
Thanks. I hope to see you next time
23-10-2017 Client: Konstamk
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Country:Greece
City:Heraklion
Duration:60 min
Meeting date:2017-10-22
Cost:€ 160.0
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Only one allowed
Photo:Real picture
she is impeccable,very sweet and tender ,is more beautiful than the photos. she hes humor and we have been wonderful. i
i hope to come back soon
Escort Answer:
Thanks dear.Also hope to see again. Kisses
23-10-2017 Client: GLS
: 10.0
: 10.0
: 8.5
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:120 min
Meeting date:2017-10-18
Cost:€ 280
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Olga is an angel on earth. I have a great time with her. Real GFE she offer only pleasure. I thing that it was one of best meeting ever with escort. The only negative is the English, but you have a lot of things to do, not to speak. Be carefull is very easy to fall in love.
23-10-2017 Client: vRomantic
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Country:Greece
City:Athens
Duration:90 min
Meeting date:2017-10-23
Cost:€ 210
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extra Ball:Don't know
Photo:Real picture
A real lady. Amazing face with almond shaped eyes, a big smile with white teeth. Small but very real tits with perky nipplew. Despite her limited English we spent together one and a half hour communicating well and having great sex. Good kissing and she seemed to really enjoy to be licked. love
22-10-2017 Client: Gakis
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:90 min
Meeting date:2017-10-19
Cost:€ 210
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Alice is a dream girl...she is tall, educated, speak English very well. I popped in to see her for 90 minutes...she is a lovely starlet who tries to take care of you any which way she can. I enjoyed my time with her and would love to see her again. Between rounds we discussed many things and as I mentioned before...her English is great. That ass though...her face...her figure.the chemistry we had between us.Makes me want her again and again
20-10-2017 Client: domino2015
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Athens
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-19
Cost:€ 180
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Very sexy, communicative, happy Girl. Very nice dress and clean. Very active in sex. Her photos are real. I Will definitely meet Her again. Look real model
20-10-2017 Client: Geo9019
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Country:Greece
City:Thessaloniki
Duration:1 hours
Meeting date:2017-10-09
Cost:€ 140
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extra Ball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
Young beautiful girl.A little bit shy but not something repellent.Her best characteristic is that she is really enjoying of what she does.She is really passionate.