Escort Reviews Grecia

Ricerca

Read all escort reviews


25-02-2019 Cliente: VALANDIS
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-22
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ...
ΕΙΝΑ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΕΙΩΣΕΤΕ

ΑΛΙΣΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
24-02-2019 Cliente: MarcoPol
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2019-02-24
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
100% Real picture. What you see is what you get.
Very vivid, gently and interesting personality, really high class escort.
Very nice and clean body.
Expert in anal sex, guys you have to taste it with her anyway! Her anus is so tight, white and elegant and she know how to pose herself in the best possition to make the man behind her to enjoy! Her butt is also very and beautiful.
Thank you baby! I will visit you again when I have time! fellowam
Escort Answer:
THANK YOU
24-02-2019 Cliente: Nikolasi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:90 min
La data dell'incontro:2019-02-23
Costo:€ 260
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Mila is a very beautiful, kind, sexy, clean which is very important to me especially. You can fall In love with her. I enjoyed licking all her body, so sweet and smell nice and she also took very good care of me. Also good English. Really good in sex and wonderful blowjob. I will surely meet her again. Thank you Mila. You are charming.
Escort Answer:
Thanks dear. I will come back soon. And hope to see you again soon dear. Kisses
23-02-2019 Cliente: Thanos33
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-18
Costo:€ 170
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Από τις ωραιότερες εμπειρίες μου με έσκορτ.. αυτή η κοπέλα σε ξελογιάζει με μία ματιά! Είναι επαγγελματίας, ξέρει πως να περιποιηθεί έναν άντρα στο έπακρο. Τσιμπούκι αξέχαστο... Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και θέλω πολύ να την ξαναδώ!
Escort Answer:
Evharisto polly. Filia
23-02-2019 Cliente: Pelop
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-19
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η Τζούλια είναι η γυναίκα που θες να έχεις κάθε μέρα στο κρεβάτι σου.. όμορφη, σέξυ και πολύ παθιασμένη. Από την ώρα που ήρθε με έκανε να νιώσω άνετα καθ'ότι φάνηκε η νευρικότητα μου.. αλλά το ξεπέρασα αμέσως. Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα και γρήγορα δυστυχώς, ήθελα να την ευχαριστηθώ κι άλλο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε όμορφή μου..να είσαι καλά!
Escort Answer:
Thank you Bebe.
23-02-2019 Cliente: iraklio4
: 3.5
: 1.0
: 1.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-23
Costo:€ 120
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificate al 30% in Photoshop
Very sad experience,
Although was real gentle and patient more than my girlfriend (not to scare with my size) at the end she stood up refund me partially, gave me a hand-blow job and that was it. 80 euros for a handjob could have done myself.
Πολυ θλιβερη εμπειρια.
Παρολο που ειμουν αρκετα υπομονετικος και προσεκτικος καλυτερα και απο κοπελα μου, ( να μην τρομαξει με το μεγεθος) στο τελος σηκωθηκε πανω μου γυρισε 40 ευρω πισω και μου λεει εισαι ηδη 20 λεπτα θα σου την παιξω και αντε γεια. τα πιο κλαμμενα 80 ευρω για μια μαλακια την επαιζα και μονος μου.
23-02-2019 Cliente: Nellyb
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2019-02-23
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
BEST BEST BEST BEST BEST!!
I booked for 1hour with Mila but I extended our date to 3 hours immediately she opened the door. I saw a very beautiful girl,nice body, wonderful smile with blue eyes. She is more more beautiful than the photos.
Very good blowjob, French kiss, massage. GFE of my life is with her. I will take 1 day next time we will meet. I recommend her, guys. She worth it.
Thank you Mila. YOU ARE THE BEST.
Escort Answer:
Thanks dear. I appreciate. And I will be expecting you as you said. See you soon dear. Kissessss
22-02-2019 Cliente: mailo1982
: 10.0
: 9.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-20
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Mετά από τις καλές κριτικές είπα και εγώ να δοκιμάσω . Και βγήκα ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!! Η κοπέλα είναι απλά θεά και απολαμβάνει στο μέγιστο αυτό που κάνει . Και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο . Εύκολη συνεννόηση , μιλάει σπαστά Ελληνικά αλλά συνεννοείται πολύ καλά . Όμορφη , παθιάρα , πολύ καθαρή , άνετη , χαμογελαστή και μπορείς να μιλήσεις άνετα μαζί της . Δεν λέει όχι σε τίποτα . Είναι πρόθυμη να σε κάνει να χαλαρώσεις στην αρχή και μετά να σε κάνει ηφαίστειο με τα χείλη της και το κορμί της . Στα του αγώνα τα κρατάω για μένα αλλά αξίζει να την δοκιμάσεις . value for money και ένα απόλυτο GFE.
Thank you very much Victoria and i hore to see you soon again!!!!!
Γιώργος ο λογιστής (logician) και κουρασμένος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! winkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwinkwink
Escort Answer:
I am very grateful for your review, millions of kisses.
19-02-2019 Cliente: Bredly
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-19
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Probably the best experience I ever had in my life. The girl is truly gorgeous! Usually I am getting annoyed by people saying that a girl looks better in person than her photos because that's such an oblate thing to say and it's really hard to believe, but damn she looks way better than her photos, and her photos are looking really good. She really likes what she does and this is really important for both the customer and the girl. Carolina specialty is GFE the moment you enter the room you will fill wanted and that person opposite of you is really your girlfriend! Overall I suggest you to give her a chance and I can guarantee you that you wont regret it. So if you are looking for a young girl with the body, face and even mind of a goddess, that really likes what she does and she does it well try her out. Cheers !
P/S She Like Anal Sex amazing girls love
19-02-2019 Cliente: secendin
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-19
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
THE MOST SEXY,NAUGHTY BRUTAL SEX I HAVE EVER HAD!SHE MAKES EVERYTHING YOU WANT,FANTSTIC BLOWJOB,KISS SEX AND COMUNICATIONS KISSES EVA!!!!!wink I WILL THING OF YOU BABY!!!wink
19-02-2019 Cliente: loving_these_women
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-18
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Full tens for Layla!
I opened the door and instantly I knew it would be a fun and interactive night.
She was dressed in tiny jean shorts without any underwear and was wearing a very sexy white lingerie on top that made her boobs look irresistable.

We started talking and I must say, she is the most fun girl I have met. Even though her English is not very strong, she managed to always make fun of things and we laughed a lot.

When we started making out another surprise awaited me from this tiny sex bomb. She is very much into it and is enjoying her time. This drove me crazy. I could not believe how natural and fun the sex was. She is one of a kind

Hate you too Layla! Did you find a lighter?

17-02-2019 Cliente: jeffeden
: 8.5
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-02-15
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
That was my second time in a row with this girl! She is amazing and clean. The time was so fast with her so I extended one more hour tough she speed up her limits :)

She opened the door with a beautiful smile and took my to the bathroom. She hold my hand and I watch her ass with her steps, her butt so firm and her long legs made my dick hard and hard. In the shower she sucked me and my balls and we did a quickie under water. her mouth and licking ability were great, flawless.

On the bed, we talked little bit. Then I wanted to her focus second blowjob but I didnt spend my time. So I extended one hour to fuck that pussy and let her suck me again. Believe me she didnt even stop till blow me in her mouth, she never loose eye contact even her eyes were in wet and she lost my dick in her mouth totally! I also wanted a prostate message, it was deeply amazing, I have never felt anything like this.

Second hour, I watched her while she masturbates and show her body. I told you that you can easily cum if you see her long strong legs! Her legs were on my shoulder and I was going as fast as I can. Each time she yells me "more more". You can control her and she does every position.I was finished after 3rd time but she wanted try one more session, I didnt expect I could do but she urges me. And I went for 4th !!! It took much time, I am sorry but I did! She triggers you with her talks and her butt. I ll definetely start with doggy next time!!!

Totally recommended!
16-02-2019 Cliente: hedenbaff
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:8 hours
La data dell'incontro:2019-02-12
Costo:€ 1500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I met with Vasilika, I scheduled an overnight. NOt only she is a dream but also an absolute dream crema. She is very intellectual to talk, her voice, her look and her words baffled me for a few hours. We spent amazing time and danced erotically next to me and I explored her more. She dressed in beautifully.

For private moment, she absolutely reads your mind, know what you need and want. she took my cloths with her mounth and sent me to the bathroom. She was my little soap under water. We didnt hurry but she always held my lollipop and drove me to the clouds. I didnt, but I was about to come.

Her blowjobs on her knees amazing, you feel that suck like a mamma mia, licking off every excess. The best blowjob last night I thought I was gonna blow through the roof.

Positions for next term were incredible, she can ride you or I recommend you should ride her. Her doggy style was far far away from your dream. I was holding and she was riding my lollipop and no need to direct her. Her curves can kill you!

I got her moaning so loud in last session, she is in good shape and not getting tired.

I ll come back again and let her tease me in her own kinky way. My dear, I hope to seeing you again, kissing your everywhere, great stay! Thank you again.
15-02-2019 Cliente: milko
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-15
Costo:€ 210
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Το ραντεβού κανονίστηκε μετά από 2-3 μηνύματα. Ο τόπος συνάντησης ήταν σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο...

Πρώτη εντύπωση με το που τη βλέπεις είναι ένα καστανο πλασματάκι, με τρελά μεγαλα ομορφα μάτια, βυζί μεγάλο για τα γουστα μου, και σώμα ανεπανάληπτο!!
Επικοινωνία άψογη μαζί της, μιας και τα αγγλικά τα γνωρίζει πολύ καλά.

Στην αρχή μπήκα αρχικά επιθετικά με γερό μπάσιμο με βαθιά και γεμάτα φιλιά αλλά αυτή κατέβασε ταχύτητα ψελλίζοντας μου “Be soft”. Ήθελε λίγο χρόνο μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία (βλέπετε λόγω κρύου καιρού). Συνέχεια στο γλείψιμο όπου της έβγαλα το σουτιέν και ζούληξα και ρούφηξα τις υπέροχες βυζάρες της. Το μωρό παίρνει πρωτοβουλίες όπου στη συνέχεια με άρπαξε και με έβαλε κάτω. Ανέβηκε πάνω μου και με έγλειφε τρίβοντας παράλληλα τις βυζάρες της πάνω στο σώμα μου, κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά όπου μου την άρπαξε κάνοντας μου ένα αργό και πολύ υγρό στοματικό.

Στη συνέχεια την άρπαξα και την έβαλα να ξαπλώσει όπου της ανταπέδωσα το υπέροχο γλείψιμο που μου είχε κάνει στο υπέροχο και μοσχομυριστό ατέλειωτο κορμί της κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά στο μουνάκι της όπου της ανταπέδωσα το υπέροχο στοματικό που μου είχε κάνει.
Ανασηκώθηκε μέχρι το κομοδίνο να πάρει τα προφυλακτικά. Δεν άντεξα στην θέα στην γυρισμένη κωλάρα της και έμπηξα τη μούρη μου μέσα στο κώλο της και στρίμωξα την γλώσσα μου ξανά μέσα στη μουνάρα της πειράζοντας παράλληλα με τα δάχτυλα την κωλοτρυπίδα της και το μουνάκι της. Μόλις απομακρύνθηκα με άρπαξε και με ξάπλωσε πίσω, πήρε το προφυλακτικό και το έβαλε στο στόμα της όπου μου το φόρεσε με το στόμα της και με ένα deep throat το άνοιξε όλο σε όλη την επιφάνεια του π…….. μου και το σάλιωσε αρκετά καλά. Σηκώθηκε πάνω στο κρεβάτι και άνοιξε την μουνάρα της και έκατσε πάνω του και άρχισε να με γαμάει με την μουνάρα της σε στάση cowgirl και εγώ να παίζω με τις βυζάρες της και να της δίνω σκαμπίλια στην κωλάρα της. Μετά έβαλε τo βάρος στα πόδια της και ανασήκωσε την λεκάνη της και με τέτοιο ύψος που έχει(για μενα που ειμαι κοντος) με γαμούσε με την μουνάρα της λες και αιωρείτω στον αέρα. Τέτοια σκηνή δεν ξαναείδα, ένιωσα λες και έπαιζα σε τσόντα. Όταν κουράστηκε λίγο με το αεροπλανικό με άρπαξε και το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό όπου την πηδούσα σαν μανιασμένος. Ψήλωσε και τοποθέτησε τα πόδια της πάνω στον ώμο μου και με έσφιγγε να την πηδάω ακόμη πιο βαθιά. Συνέχισε να φωνάζει “fuck my fuckin pussy” και κάτι άλλα που της ξέφυγαν που δεν τα κατάλαβα. Από το πολύ σφυροκόπημα βρεθήκαμε στην άκρη του κρεβατιού όπου σε μια φάση φοβήθηκα διότι είδα το κεφάλι της πολύ κοντά στην γωνιά του κομοδίνου και με μια απότομη κίνηση θα κτυπούσε άσχημα στο κεφάλι με τη γωνιά του προστατευτικού γυαλιού του κομοδίνου, θα της έσκιζα το κεφάλι με αίματα παντού. Την άρπαξα τότε, και αλλάξαμε στάση στα 4 με υπέροχη θέα την ολοστρόγγυλη κωλάρα της όπου δεν άντεξα και της την ζήτησα όπου χωρίς δεύτερη σκέψη μου την έδωσε. Έβαλε μια σταγόνα λιπαντικό και μου τον άρπαξε και τον έβαλε μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Την πήδηξα έτσι λίγο καθώς ήμασταν στα 4 και μετά αλλάξαμε στάση σε reverse cowgirl. Την ώρα της αλλαγής θαύμασα όντως το ύψος της όταν ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι που ήμουν ξαπλωμένος εγώ, και άνοιξε τα χέρια ψηλά αγγίζοντας σχεδόν το ταβάνι όπου μη αντέχοντας σε τέτοιο πειρασμό άρπαξα την κωλάρα της και την τράβηξα προς το μέρος μου(Στο laptop η μουσική να συνεχίζει να παίζει: Now playing – Enjoy the Silence :by Depeche Mode ). Με γαμούσε με την κωλοτρυπίδα της και της έσκαγα κάθε τόσο σκαμπίλια στο τουρλωτό κωλαράκι της και με ρώτησε αν είναι ωραία η αίσθηση του κώλου της. Γυρνούσε και έβλεπε κάθε λίγο τις αντιδράσεις μου από την στενή κωλοτρυπίδα της και ζούληγμα των ζουμερών βυζόμπαλων της. Αλλάξαμε στάση στα όρθια γαμήσι από πίσω μπροστά στον καθρέφτη, πάνω από το laptop της όπου απόλαυσα για άλλη μια φορά την κωλάρα της και τις εκφράσεις στο πρόσωπο της καθώς φώναζε καθώς ανταλλάσσαμε έκφυλες και πρόστυχες φωνές –“Destroy my ass” εκείνη, -«I am gonna rip you off fuckin bitch» εγώ.
Το καλητερο ct που εχω παρει!!
15-02-2019 Cliente: secendin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-15
Costo:$ 180
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ!ΦΟΒΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΟ ΡΟΥΦΟΥΣΕ ΟΛΟ,ΠΟΛΥ ΠΑΘΙΑΡΑ,ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΡΜΙ,ΜΥΡΙΖΕ ΤΕΛΕΙΑ ΦΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ! wink KISSES FROM KOSTAS MELINAwinkwink
15-02-2019 Cliente: Dimioan
: 6.0
: 6.0
: 4.5
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-14
Costo:€ 160
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
Καλησπέρα, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού είπα να χαλαρώσω λιγάκι .επελεξα την Εύα , από πρόσωπο εντελώς απεριποίητη λόγω ότι επιμόλυνση το πρώτο ραντεβού και δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί θέλω να πιστεύω , σώμα πολυ κάτω του μετρίου ,προσωπική άποψη πάντα , με περιττά κιλά στην κοιλιά της, πίπα με προφυλακτικό ,και μου λέει μόνο , στα του σεξ τίποτα το ιδιαίτερο ,το μόνο καλό είναι ότι δίνει κωλο που είναι πολυ ωραίος όταν τον βλέπεις στα τέσσερα , δεν μπορώ να πω ότι θα την ξαναπάρω μου έβγαλε μια βαρεμάρα
14-02-2019 Cliente: gpd
: 9.5
: 8.5
: 7.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-08
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
με το γραφείο όλα οκ
ήρθε το κορίτσι στην ώρα του, ντυμένο όμορφα.
με θυμήθηκε από προηγούμενη συνάντηση, οπότε δεν ήταν κουμπωμένη όπως την πρώτη φορά.
της πρόσφερα κρασί , (είχε έρθει από το ξενοδοχείο και ήταν μοσχομύριστο) είπαμε δυο λογάκια και πήγε θα έκατσε μπρος στο τζάκι, χόρευε το μικρό ενώ ήμουν επί του κανα-πέος, πήγα και αρχίσαμε τα χάδια.άρχισα να το γλύφω στον λαιμό , αφτί και άρχισε να ανατριχιάζει . Με σταματούσε αλλά κωλοτριβόταν. άρχισα να την γδύνω.
το κορμάκι της είναι καλό και λεπτεπίλεκτο, βυζάκι μικρό - στητό , κωλαράκι στην θέση του.
κατεβαίνω και αρχίζω να το γλύφω, σιγά σιγά άνοιγε τα ποδαράκια της, όρθια αυτή στα γόνατα εγώ.
με σταματάει και με ξαπλώνει στο χαλί και αρχίζει να με γλύφει, καλή πίπα , όχι κάτι το τρελό.
πέρασμα προφυλακτικού και είσοδος. αλλάξαμε δυο τρεις στάσεις, δεν χτυπιέται σαν χταπόδι , είναι για αγκαλίτσες και φιλάκια .
πέρασμα για ντουζάκι και λίγο κρασί. για δεύτερο ημίχρονο δεν είχε γιατί φάγαμε χρόνο στην προθέρμανση.
14-02-2019 Cliente: Ilias
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-02-06
Costo:€ 350
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
The perfect combination...Very beatiful, tall, with a nice body and a very good character.Perfect for GFE.As far as i know her,she is the best escort.She does everything for you,she always wants to make you happy.If you treat nice to her,she will give you the hole world...She is very positive and you forget any problem,you might have.She doesn't look the time while she is with you and she also respects the money you spend for her...She doesn't say no about anything,you can ask her anything you want.She also talks for many things,she is smart and she likes to have a conversation about everything.The communication is easy as she speaks very good English.For me?Except of a nice woman and model,she also is a very good friend.
Kisses baby...I'm looking forward our next meeting...
13-02-2019 Cliente: Unamed
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:30 min
La data dell'incontro:2019-02-13
Costo:€ 20
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Με την Χριστίνα κάναμε Skype. Είναι γυναικάρα, πολύ πιο ωραία από τις φωτογραφίες. Σίγουρα θα την συναντήσω και από κοντά, συστήνεται ανεπιφύλακτα, μη την χάσετε εκτός που ξέρει τι να κάνει της αρέσει κιόλας!Χριστίνα ελα στα Χανιά fellow
11-02-2019 Cliente: Geo9019
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-11
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ένα πολύ ωραίο ραντεβού με μια πολύ όμορφη και νεαρή κοπέλα. Ερωτική, αισθησιακή και με πολύ καλή συμπεριφορά. Στο σεξ υπήρχε ένταση με αρκετές εναλλαγές στάσεων. Άπταιστη επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα.
11-02-2019 Cliente: Thessath
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-10
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Milana is the best escort girl ever came to Thessaloniki. Model like, tall, slim very beautiful, educated could be your dream girlfriend.
Exceptional to all aspects highly recommended.
11-02-2019 Cliente: george28hx
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2019-01-18
Costo:€ 500
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
The meeting with Nausi took place for 3 hours. What else can i say about her, she is a brunette very beautiful lady with natural tits, sexy,pretty body and face. She is tall and she is definitely one of the best escorts i have booked,i think that she could have a career as a top model. She is suggested for long meetings, although even when she is booked for 1 hour she doesn't look at the clock.Her pictures are 100% accurate, she speaks good english, she is intelligent and you can talk about many subjects with her. She knows exactly how to make you feel like you have sex with your girlfriend. Inside her arms you can forget all your problems ,her pussy is delicious and she is excelent kisser with nice lips,full energy on bed, treat her nice and she will give you happiness...
I would like to thank you for the time we spent together and I look forward to see you again!!!

Kisses baby,see you soon... . winkwinkwinked
11-02-2019 Cliente: hraklhs1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-09
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είχαμε πολύ καλό χρόνο, με ωραίο κοινωνικό χρόνο και πολύ καλό σεξ. Είναι σαν τα κορίτσια όταν ήμασταν νέοι και πηγαίναμε στα ελληνικά νησιά για διακοπές που ονειρευόμαστε πάντα να συναντήσουμε. Είναι πολύ όμορφο και πολύ απλό κορίτσι που δεν χρειάζεται τίποτα να φορέσει για να βελτιώσει τον εαυτό της. Φυσική ομορφιά. Επαγγελματικό σεξ με όλους τους τρόπους ότι αν ξέρεις πώς να την μεταχειρίζεσαι, το απολαμβάνεις πάρα πολύ...Πιπα για σεμιναριο..Βυζια και κολος που λες δεν υπαρχει αππλα.. Ήταν μια καλή επίδειξη! Σιγουρα θα την ξανασυναντησω στο μελλον.
Ευχαριστώ..
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχαμε αυτήν την συναντηση!!love
10-02-2019 Cliente: panano
: 9.0
: 9.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-09
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Πολύ καλή. Κορμάρα πάνω από 1,80 με ωραίες αναλογίες. Σούπερ βυζάρες και κωλάρα που δε τη πρόλαβα...Φοβερά επικοινωνιακή, νοιώθεις πολύ άνετα κάτι που είναι βασικό. Από Service όλα τέλεια. Συνίσταται ανεπιφύλακτα...Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα...
09-02-2019 Cliente: Istvan
: 7.5
: 9.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:30 min
La data dell'incontro:2019-02-05
Costo:€ 100
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
MILF category escort, good blowjob, very good communication (speaks greek), very friendly. I would like to see her again, should she visit Greece again.
08-02-2019 Cliente: halaros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-08
Costo:€ 170
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ειναι πολυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες! Οτι καλυτερο κυκλοφορει! χαμογελαστη αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της! φιλαει υπεροχα και σε κανει να νοιωθεις οτι εισαι με την κοπελα σου. στο κρεβατι πολυ δυνατη και ερωτικη. σε κοιταζει με ενα λαγνο βλεμμα! στην πιπα αστερι! να σαι καλα κοριτσαρα μου! ελπιζω να σε ξαναδω συντομα!
Υγ. αν μπορουσα θα εβαζα ακομη μεγαλυτερη βαθμολογια απο 10!
Escort Answer:
Thank you ) I wait you again ... kiss...
05-02-2019 Cliente: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-02-03
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Excellent meeting!!!i had wonderfull time with escort tina!!!she has nice and sexy body nice clean and so sweet pussy!!!she gave to me nice and wet oral!!and durring at sex she is so warm and looks like tiger on bed!!at least with me this is the opinion that she gave to me!!of curse i would like to meet her again!!!thank you baby!!!
04-02-2019 Cliente: doberman5
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:120 min
La data dell'incontro:2019-02-04
Costo:€ 320
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Δεύτερη φορά με την Alenalove Τι να πω γενικά για αυτή την κοπέλα? είναι καθαρή μικρούλα με μεγάλες βυζάρες 4 size χαμογελαστή και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με το παραπάνω;-) το μόνο μείον ότι δεν μιλάει αγγλικά μόνο τα βασικά ξέρει και το σεξ languagewink

love Tην έχω πάρει την πρώτη μέρα που έχει έρθει για 30 λεπτά, σήμερα την πήρα για δύο ώρες επειδή αξίζει το κάθε Έβρουδακήfellow

Έχω ζητήσει αυτή τη φορά να φορέσει σέξι λιντζέρη με ψηλές γόβες, έτσι και έγινε!που μπήκα μέσα της έδωσα ένα τριαντάφυλλο και αυτή όρμησε πάνω μου... πήγαμε μαζί στο μπάνιο με έπλυνε και τον Έπλυνε τον μικρο μου φιλο;-))))
wink πήγαμε για hardcore σεξ Μετά τον πρώτο γύρω μου έκανε μασάζ ήπιαμε λίγο κόκκινο κρασί και ξεκινήσαμε ξανά.

Έχω διαβάσει την προηγούμενη κριτική και νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι με την κοπέλα αλλά με τον βλάκα που δεν ξέρει να συμπεριφέρεται σωστάam Αν Είσαι γαϊδούρι και κομπλεξικός σαν αυτούς τους βλάκες που είναι στο μπουρδέλα που συζητάνε σαν κοπελίτσεςam

Sweaty thank you. You are the best
love
Escort Answer:
Thank you my dear for your feed back!
You are real gentleman and Alena like you a lot xxxxxxxXXxxxxxx
YOU REALLY GOOD LOVER
03-02-2019 Cliente: secendin
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-02-04
Costo:€ 230
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Μια πανεμορφη κοπελα,ευχαριστη με πολυ χιουμορ,σεξυ με φοβερο κορμι!Στα του σεξουαλικου σε ναρκωνει με τη συμπεριφορα της ,εαν την κανεις και το ευχαριστηθει θα σε ευχαριστησει με το παραπανω!Γλυφει υπεροχα,φοβερη πεολειχεια χαχαχα ξερεις εσυ τις αρεσουν οι διαφορες στασεις και το απολαμβανει!Φιλαειι υπεροχα,μετα καθισαμε τα ειπαμε και πιστευω να ερθεις και στην Κρητη να σε ξαναδω!Φιλια πολλα αστερι!
Σε περιμενω στα Χανια!Μουατς! wink
Escort Answer:
Με έκαψες και εσυ ( με τα Χανιά ) αχαχαχα . Ευχαριστώ πολύ μωρό μου , χάρηκα πολύ και θα τα ξαναπούμε σύντομα , χωρίς « επισκέπτες « όμως που με τρομάζουν αχαχαχα. Πάλι καλά που ήταν ήσυχος , εκεί στην θέση του , δεν κουνήθηκε χαχαχαχα Φιλάκια πολλά ???? ????
03-02-2019 Cliente: Lovething
: 8.5
: 2.0
: 2.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2018-10-14
Costo:€ 250,0
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
I meet this girl last year. When she opened the door I saw a beautiful woman in front of me. So I thought my hour with her would be great.
Well I can tell you, it was a very bad experience. First she does not kiss, her blowjob was terrible. You feel nothing. Her pussy is not tide and. She does’nt do anal and there was no conversation. And than her price, way to much.
Guys I don’t recommend her.
02-02-2019 Cliente: Lak58
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-25
Costo:€ 140+
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Don't know
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Beautiful, excellent body, very well dressed.
Very long beautifully hair, nice to talk with. Very happy for my choice.i would do it again.go for her eat each part of her body
02-02-2019 Cliente: StavrosDH
: 8.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 days
La data dell'incontro:2019-01-30
Costo:€ 1
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Μετά απο καιρό στα πάτρια εδάφη και μαλιστα με ελευθερο διήμερο . Εκλεισα λοιπόν την Λικα/Ελενα που την ειχα συναντησει και παλαιότερα σε μικρης διάρκειας ραντεβού. Η κοπέλα ειναι εξαιρετικά εμπειρη και πρόθυμη στο κρεβάτι . Αυτη τη φορά διαπίστωσα και τον επαγγελματισμό της, απαραιτητο προσόν για συναντησεις μακράς διαρκειας. Στο 48h που περάσαμε μαζί φρόντισε πάντα η εμφάνιση και η παρουσία της να είναι διακριτική και κομψη. Επικοινωνιακότατη και χαμογελαστή , ξέρει να φερθεί όταν σε συνοδεύει κοινωνικά. Στο κυρίως θέμα εχω να πω μόνο τα καλύτερα, αφου κανει καθε προσπαθεια να σε ευχαριστήσει. Θα την ξαναδώ σίγουρα
01-02-2019 Cliente: ioannis lel
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:30 min
La data dell'incontro:2018-12-14
Costo:€ 100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Foto vera
Όμορφη, όπως στις φωτογραφίες, αισθησιακή, σέξυ,βμε φοβερή συμμετοχή. Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά, αλλά περισσότερα λέει η ίδια η γλώσσα, όταν μπορείς να λες κάτι και η κοπέλα να το καταλαβαίνει ακριβώς όπως της το λες. Απόλαυσα πραγματικά τη συνάντηση μαζί της, αν και είχα ελάχιστα διαθέσιμο χρόνο γιατί ταξίδευα. Σε περιμένω, κούκλα !!!!
31-01-2019 Cliente: dimi2323
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-01-30
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
συναντηση εχτες τν αννα μαρια..πολυ καλυτερη απο κοντα απο οτι στς φωτογραφιες..το σωμα μας πολυ ωραιο...στηθος με ρωγες που ανταποκρινοται..και αρκετα ωραιο σην υφη,,απο ηπυρεσιες ηταν οτι καλυτερο..πολυ ερωτικη και με πολυ παθος οπως ηθελα..η πιπα της πολυ υργη και περιποιηση τς γυρω περιοχη..και τελειωμα στο στομα φυσικα..προτεινεται ανεπυφυλακτα...απο τς λιγες καλες που ερχονται στην πολη μας...
30-01-2019 Cliente: tsamp
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-01-29
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Nice and beautiful girl with smile and good energy!!! Very nice duo with Bianca...Hot and nice session!!! Definitely i will meet them again!!! Bianca + Denice = 10.
30-01-2019 Cliente: CHRIS
: 9.0
: 9.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-01-10
Costo:€ 400
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
The meeting date is indicative.
I have met Julia several times and i will keep meeting her for long time.
She never says no to anal in any position you can think.
She really enjoys riding anally. She also likes licking and sucking my dick.
She need more exercise in deep throat. I like my dick and balls to disappear in her mouth.
Her only disadvantage she does not swallow.
I hope next time to see you with your friend.
30-01-2019 Cliente: Sofo1
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Vòlo
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-26
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είδα καλές φωτογραφίες, καλές κριτικές και το τόλμησα κι εγώ. Συνολικά σαν εμφάνιση και υπηρεσίες με κάλυψε και με το παραπάνω θα μπορούσα να πω. Κορμάρα με ωραίο στήθος και κωλάρα.. κάναμε απίστευτο σεξ που μου έδειξε να το ευχαριστιέται κι εκείνη. Μιλήσαμε και λίγο πριν φύγει. 10/10 σε όλα για την Τζούλια!
28-01-2019 Cliente: Aris11111
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:30 min
La data dell'incontro:2019-01-27
Costo:€ 100
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Παιδιά η κοπέλα είναι απίστευτη!!!
Είναι πραγματική Θέα του στοματικού έρωτα. Για το υπόλοιπο δεν έχω γνώμη γιατί απλά δεν χρειαζόταν να προχωρήσει. Αυτός συνδιαζμος σαρκώδη χείλι τεράστιο στήθος (τουλάχιστον τεσσάρι και φυσικό) και πραγματική αίσθηση ότι γυναίκα το απολαμβάνει σε κάνει να ξεχάσεις τον εαυτό σου. Η κοπέλα είναι πολλή φιλική και σίγουρη για τον εαυτό της .με την πρώτη με έστειλε στο ντους λέγοντας ότι εχουμε μόνο μισή ώρα έχει επόμενο ραντεβού και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο.
Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφετε κυριολεκτικά με έτρωγε με το στόμα της βοηθούσε με βιζια με έτριβε με έγλειφε . Τόση ηδονή και πάθος δεν θυμάμαι αν έχω ζήσει στην ζωή μου . Ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία. Σίγουρα θα την δω ξανά και για πιο πολλή ώρα μισή ώρα πέρασε σαν πέντε λεπτά.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα . Φωτογραφίες δεν την εκφράζουν 100% στην πραγματικότητα είναι πιο εντυπωσιακή.
27-01-2019 Cliente: Mav70New
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-26
Costo:€ 0
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
And God created Emma! An unbelievable woman you must meet in your life. A wonan who is a true vision, clever, sexy and open-minded in sex. Will meet you again soon my lovely Emma!
25-01-2019 Cliente: GeorgeKara
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-23
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η Άλεξ είναι επαγγελματίας,κούκλα, αγαλματένιο κορμί κυριολεκτικά.. και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι υψηλού επιπέδου. Με έκανε να τελειώσω 2 φορές, το κάναμε σε όλες τις στάσεις! Μου λείπουν ήδη τα φιλιά της.. καταπληκτική,δεν έχω λόγια! Θα την ξαναδω σίγουρα!wink
25-01-2019 Cliente: Alexisyam
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-24
Costo:€ 120
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η Μαρίνα είναι εξαιρετική σε όλα. Ακριβώς ίδια με τις φωτογραφίες, σέξυ με τις ζαρτιέρες της. Υπέροχο στητο στήθος και κωλαράκι για φάγωμα... Μακάρι να είχαμε παραπάνω ώρα γιατί δεν φτάνει μια ώρα μαζί της πραγματικά!
25-01-2019 Cliente: PorscheLover
: 5.5
: 10.0
: 8.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-23
Costo:€ 250
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Completamente con Photoshop
Συνάντηση με την κοπέλα σε πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Πρώρο φάουλ η κάκιστη ταχύτητα ανταπόκρισης στα μηνύματα και επιβεβαίωση της συνάντησης. Χρειάστηκε τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να καταλήξουμε ότι μπορεί να με δεί. Δεύτερο φάουλ - ενώ είχαμε πει να συναντηθούμε συγκεκριμένη ώρα με είχε στο περίμενε ΕΞΩ από το κτίριο για ΜΙΑ ώρα δήθεν ότι ετοιμαζότανε. Ο λόγος που δεν έφυγα ήτανε γιατί συμφώνησε στην παροχή συγκεκριμένων πιο ακραίων υπηρεσιών που ζήτησα και οι οποίες σπάνια προσφέρονται και από λίγες.

Τέλος πάντων μετά από μια ώρα καθυστέρηση ανέβηκα επάνω. Τρίτο φάουλ - η κοπέλα δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτήν στις φωοτγραφίες ως προς τον σωματότυπο. ΚΑΜΙΑ - ΜΗΔΕΝ. Είναι τουλάχιστον 10kg περισσότερο, πλαδαρή, αγύμναστη και σίγουρα 35+ ηλικιακά. Γενικά οι φωτογραφίες είναι FULL PHOTOSHOP. Δεν υπάρχει πιο πολύ photoshop από αυτό.

Στα του αγώνα η κοπέλα ήτανε 10/10 σε σχέση με αυτά που ζητηθήκανε και με γνήσια απόλαυση από μέρους της. Fair is fair που λέμε οπότε για να τα λέμε και όλα όποιος γουστάρει υποτακτική και μαζοχίστρια escort για εξευτελισμό και τα συναφή η συγκεκριμένη είναι ο ορισμός.
Super service σε σχέση πάντοτε με αυτό που ζήτησα.

Εν κατακλείδι ίσως να την ξανασυναντούσα. Ίσως.
25-01-2019 Cliente: paulplay75
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-24
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Απίστευτο μωρό!
Αυτή είναι η Amanda, ένα πανέμορφο κορίτσι στα 20 κάτι της όλο χαμόγελο και διάθεση να σε ευχαριστήσει. Με το που βγήκα από το μπάνιο και την είδα με τα εσώρουχα δεν κρατήθηκα και κατευθείαν άρπαξα και την πήρα στα όρθια μπροστά στον καθρέπτη με πολύ δύναμη και εκείνη να καυλωνει παίζοντας το μουνακι της μέχρι που τελείωσα μέσα της. Δε με περίμενε έτσι και καυλωσε πραγματικά. Στο δεύτερο γύρο την άφησα να με γλύφει για ώρα πριν μου δείξει πόσο καλά ξέρει να γαμιεται όταν έχει τον έλεγχο από πάνω. Τα φιλιά της μοναδικά και ασταμάτητα.
Εγώ είχα χαθεί στα ματιά της και στο κορμί lovelovelove
24-01-2019 Cliente: Sakaros2
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Vòlo
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-01-24
Costo:€ 170
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Παιδιά η κοπέλα είναι τρομερή!!! Είχα ενδοιασμούς στην αρχή λόγω κάποιων αρνητικών σχολίων αλλά τελικά άξιζε πραγματικά
Είναι γυναίκα όμορφη με τρομερές αναλογίες πράγμα που φαίνεται και από τις φωτογραφίες
Μιλήσαμε λίγο στην αρχή μόλις ήρθε, με βοήθησε να χαλαρώσω και προχωρήσαμε φυσιολογικά σαν να βρισκόμουν με την κοπέλα μου
Δεν δυσκολεύτηκε να με ανάψει καθόλου, και κατά τη διάρκεια ήταν πολύ ενεργητική. Μου έδωσε τη ιδέα ότι το γούσταρε και η ίδια
Σίγουρα θα την επέλεγα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη!! την συνιστώ ανεπιφύλακτα
24-01-2019 Cliente: Philip00
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-01-23
Costo:€ 130
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Evelina was very professional and classy, I really enjoyed my time with her. She arrived on time, we chatted a bit and then she really went to work She really knows how to please a man! I got the feeling that she really enjoyed it too! there was no rush at all from her part. I loved every inch of her juicy body. It was a very pleasurable experience and I will try to meet her again before she leaves amamam
24-01-2019 Cliente: betterwithgo
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-24
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπελα ειναι πιο ωραια απο τις φωτογραφιες, βασικα πολυ πιο ωραια μπορω να πω.Η συναντηση κινηθηκε σε GFE επιπεδο, λογω οτι το επελεξα εγω.
Στα της συνευρεσης...πολλα φιλια με γλωσσα και βαθια. Στοματικο αργο και με παρα πολυ καλη τεχνικη. Οποια σταση και να καναμε συμμετειχε και σε αρκετες φασεις φανηκε να το ευχαριστιεται..ετσι καταλαβα και ενιωσα τουλαχιστον, στησιματα τελεια και χωρις κανενα παραπονο οσες στασεις και να αλλαξαμε. Συνολικα παιχτηκαν 2 γυροι, επειδη ετσι ηθελα για να ειμαι πιο χαλαρος. Η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και εκανε ντουζ στην αρχη , ενδιαμεσα, αλλα και στο τελος. Πολυ καλη γνωσση της αγγλικης ,αψογη συνενοηση και στο sosial μεταξυ των 2 γυρων συζητηση περι ανεμων και υδατων.
24-01-2019 Cliente: rainman
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-01-20
Costo:€ 170
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
She is young and beautiful. She looks better than pictures, way better. Maybe she is not too much experienced because of her age but I voted her 10 to encourage her to continue good job. Thanks Alina. I will see you again.. :)
21-01-2019 Cliente: theodoshs
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-21
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ.ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ,ΠΙΠΑ ΣΟΥΠΕΡ ΥΓΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΚΑΝΑ 3ΩΡΟ!!!
21-01-2019 Cliente: casperbobo7
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-21
Costo:€ 280
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Δεύτερη συνάντηση με την Amanda (για την πρώτη δεν είχα γράψει κριτική) κε έχω να πω πως είναι ίσως το καλύτερο Call-girl που έχω συναντήσει. Πρώτα από όλα είναι κούκλα με φυσικό σώμα (όχι σιλικόνες κ.λ.π.). Είναι πολύ γλυκιά και σε κάνει αμέσως να αισθανθείς άνετα, λες και είναι η κοπέλα σου και βγαίνετε καιρό. Είναι επικίνδυνα ερωτεύσιμη για κάποιον που δεν είναι έμπειρος. Στα της μάχης τώρα έχω να δηλώσω πως η κοπέλα κάνει τα πάντα και πολύ σωστά. Στην πίπα είναι τρομερή ενώ τρελαίνεται όταν τη γλύφουν. Το κωλαράκι της είναι στενό και σου δίνει μια καταπληκτική αίσθηση. Κάναμε δύο γύρους κι αυτό είναι κάτι που έκανα μετά από πολλά χρόνια (λόγω ηλικίας) και σίγουρα αν δεν ήταν η Amanda δεν θα το είχα καταφέρει. Σίγουρα είναι μιά αξιόπιστη και σίγουρη επιλογή.
21-01-2019 Cliente: liloko
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-01-20
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Την συνάντησα χθες σε ένα ωραίο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης .Η κοπέλα ήταν φοβερή!Πανεμορφη,είναι Μοντέλο με το Μ κεφαλαίο! τελειο μουνι,φοβερη πιπα χωρις χερια, κάνει deep throat,τον εξαφανίζει μέσα στο στόμα της ,η πίπα της είναι όλα τα λεφτά.Τελεια επιλογη δεν κλαις τα λεφτα σου.Προτεινεται ανεπιφυλακτα!την συστηνω για πολυ ποιοτικη και αποδοτικη σχεση χρηματων υπηρεσιων...loveKiss Panos