Escort Reviews Grecia

Ricerca

Read all escort reviews


14-06-2019 Cliente: hilohi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-14
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
She is an Angel. She is from the planet Mars (as she said confidentially) The baby is beautiful, better than the photos. She was at the beginning sad . After the first roun the bath and the massage (she is very good at that) the ice was melt and the baby was hot ! So Hot that round 2 was short. When she smiles she is amazing. The body the real breast with that nipples !!! Oh my good !!! I think till now she is the best escort far !!! Thank you baby. I will see you again soon I hope ! Not at Mars but here in Earth !!! You Know.lovelovelove
13-06-2019 Cliente: halaros
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-06-12
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What can i say for this girl? She is amazing! and the most important 100% real! very active and she makes you feel amazing! the way she do blowjob makes you crazy and she looks inside your eyes... you feel that you have time with your girlfriend. i will meet her again! the best escort ! i love her!winked
Escort Answer:
Thank you honey!
13-06-2019 Cliente: redmi
: 9.0
: 10.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-06-11
Costo:€ 370
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Φοβερή εκπληκτική κούκλα.Οι φωτό μάλλον πιο πολύ κακό της κάνουν παρά καλό.Γυναικα με όλη τη σημασία της λέξης.Απο τις γυναίκες που βλέπεις στα κλαμπ και χαζεύεις.Γυναικα που λατρεύει να σου δίνεται σχεδόν χωρίς όρους και όντως δείχνει να το θέλει.Το δε αναλ είναι πραγματικά απόλαυση μαζί της.Καλοντυμενη με προσεγμένα άκρα χαμογελαστή και ιδιαίτερα ευδιάθετη.Βαλτε τη να χορέψει κ τότε θα τα δεις όλα...Απλά μουναρος που της αρέσει να ασχολείτε μαζί σου και όχι με το κινητό της.
12-06-2019 Cliente: tzo777
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-06-11
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
H kopela einai pragmatika h kaluterh epilogh pou mporeis na kaneis! Otan anoixei thn porta tha katalabeis! Deka fores kaluterh apo tis fotografies (pou einai hdh polu kales). Xerei ARISTA agglika, kai i epikoinwnia einai polu kalh! Polu kalh sto krebati, TROMERO tsimpouki! Trellh douleia me tis mpales!!! She tries with her ways to relax you and she succeeds!!! We had a glass of wine and we talked a bit after that she started kissing along so she puts you in the mood!! Very very active in bed and a very strong girl. I am totally going to meet her again! Hopefully soon!!
Really had a great time baby!
Filakiaaaaa
12-06-2019 Cliente: kikos9
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-06-10
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Πάρα πολύ καλή η πιτσιρικα. Απο την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο και μέχρι να φύγω με ρούφηξε ολόκληρο.Πολύ δουλειά λέμε ρε παιδιά.Ξέρει να δουλεύει και εκτιμάει πάρα πολύ τα λεφτά που παίρνει.Τ'αξίζει πραγματικά!!!!!!!!!

Thank you baby for this wonderful meeting.Take care
12-06-2019 Cliente: Markolap
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2019-06-11
Costo:€ 450
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Molly is the best now.
I travelled all the way because of this gorgeous Molly and I wasn't disappointed. If you great her well,you will get more from her. Very clean,passonate,young, real new photos,more beautiful than the photos, great breasts. I fell in love with her. Molly treated me like I was in paradise. I recommend her sure and I personally will visit her again. Thank you very much Molly for everything. Love you.
12-06-2019 Cliente: Demr21
: 7.0
: 5.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-11
Costo:€ 180
Bacio:Senza lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Συναντηση μια ωρα. Ομορφη κοπελα. Αδυνατη με ωραιο προσωπο και ωραιο κωλο! Τα βυζια της παραειναι μικρα. Στον αγωνα τωρα.. πιπα λες και επαιρνε πρωτη φορα. Με μπολικο αντισιπτικο και συνεχεια με ενα μωρο μαντιλο στο χερι. Ελαχιστη διαρκεια στην πιπα. Στο γαμηση ειναι καλη με καλυτερη σταση στα 4. Ακριβη γι αυτα που προσφερει.
11-06-2019 Cliente: KOST74
: 9.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-06
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificate al 30% in Photoshop
Ευχαριστη , επικοινωνιακη , μετριο προσωπο , καλο σωμα , απιστευτη στο προγραμμα της. Πιπα αισθησιακη με deepthroat , φιλια με παθος και χαιδεματα , σε βριζει και σε δερνει οταν σε γαμαει και κουνιεται ολοκληρη οταν ερχεται σε οργασμο. Νυμφομανης και πολυοργασμικη της αρεσει το ασταματητο σκληρο γαμησι με ξυλο στα κωλομερια της και βρισιμο. Πολυ δυνατη της σταση αυτη απω πανω οπου σε γαμαει αγρια και δυνατα πολυ ωρα με τουλαχιστον 10 εναλλαγες στασεων. Την χυνεις ανετα στην μαπα η τα καταπινει στο στομα της. Μια απιστευτα θηλυκη γυναικα που στην αρχη δεν σου γεμιζει το ματι αλλα στο προγραμμα μετατρεπεται σε ηφαιστειο που σε καιει και σε καταπινει. Μακαρι ολα τα πρακτορεια να φερνουνε συνεχως τετοια εργαλεια για να περναμε παντα καλα.
11-06-2019 Cliente: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:120 min
La data dell'incontro:2019-06-01
Costo:€ 270
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Είναι πολύ καυλιάρικο μωρό. Δίνει τρελά γλωσόφιλα. Κάνει και anal rimming για τους λάτρεις. Ήταν μια πολύ καλή επιλογή για αυτά που προσφέρει. Σίγουρα θα τη συναντούσα ξανά.
11-06-2019 Cliente: Istvan
: 10.0
: 10.0
: 3.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:120 min
La data dell'incontro:2019-06-10
Costo:€ 350
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Girls looks better than the photos! Real Brazilian beauty! Very friendly, polite, active in sex, excellent blowjob. The only problem is that she doesn't speak English - only a few words. The best ever!
10-06-2019 Cliente: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:\"Thessaloniki\"
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-06-09
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
BEST BEST BEST!!!!!!
Pure natural girl with great beauty and smile on her face. I like her boobs and the way she kisses. Molly handled very well my dick and different wonderful positions. She is surely the best. I recommend her sure. See you when you come back. Love you Molly.
Escort Answer:
I will come back sure. See you soon dear again. Thanks. Kisses
09-06-2019 Cliente: hilohi
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-09
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Souper Baby ! What a sex. There are not any words discribe this baby, the tits, the body, the blowjob, the cumshot. She is a young baby very clean and smelly. Her body was fresh and soft like silk extra white...with some spots. She was an anjel. Thank you baby !
08-06-2019 Cliente: lyes2015
: 7.5
: 9.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Micono
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-06-07
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
its was a pleasure to see you my favorit geisha, this time was more intimat and more hot, this geisha its very expert in massage with expert hand with sensual music, i need it, it was good and sex with her was perfect i believed i fuck my GFlove
08-06-2019 Cliente: Yanis01
: 9.5
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:90 min
La data dell'incontro:2019-06-08
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I was one of the lucky girl to taste this young girl. Fortunately we met with just 2 SMS, And Molly welcomed me nicely and played with me as her boyfriend. Very romantic and energetic lady. From the beginning to the end of our meeting was amazing. I recommend her for all gentlemen our there.Thank you once again dear. Enjoy the rest of your weekend.
Escort Answer:
Thanks dear. I appreciate. Hope to see you soon
08-06-2019 Cliente: ArgyMjk
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Micono
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-07
Costo:€ 400
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Date with both milana and Diana. Really easy to book the apointment. Both girls really beautiful and much sexier than the fotos. About sex really active and they enjoy every single fuck. Blowjob of both was outstanding, slowly, wet and deep. I have already arrange to book them again and especially milana I’m looking forward to meet her again
07-06-2019 Cliente: Georgeclooney
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-03
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Masha is sex bomb!!!!wonderfull meeting!!!i had see her again at the past!!!3 meetings with her and all my meetings with her are excellent!!!!the details of meetings are mine!!!!the only thing i must to say is that the girl is really hot!!!!!thank you my love!!!!kisses!!!!!!
06-06-2019 Cliente: alkischania
: 9.5
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:\"Chania\"
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-05
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
1st time with the lady and the feedback is very good!!young lady as the photos look.she welcomes me with smile and she was very polite..sha has a very beutiful face and her body is very tight!her skin is like silk!!she strarts with a sensoual bj!we have sex 2 times and it was exelent..she knows what you want whitout telling her anything!!with many positions!it was like i have sex with my girlfriend,pure gfe!!betwin the sex she is very social with good english..i wiil meet her again for sure! thanks a lot dear!
Escort Answer:
Thank you so much darling , see you soon in the hell ;) , kisses
05-06-2019 Cliente: Mideni
: 8.5
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-06-03
Costo:€ 230
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Ωραιο κορμι διανθισμενο με πολλα τατου και κορμι πετρα.Βαθια χρηση γλωσσας ενω οι φωτο θα ελεγα οτι δειχνουν τα χαρακτηριστικα της πιο σκληρα απο οτι πραγματικα ειναι.Αρκετα πιο γλυκια λοιπον μιλαει πολυ καλα αγγλικα οποτε η επικοινωνια ειναι πολυ ευκολη.Το δυνατο της σημειο ειναι σιγουρα το κορμι της το οποιο ειναι ιδιατερα γυμνασμενο φαινεται οτι τραβαει ψρες στα γυμναστηρια..Δεν συστηνεται σε καμμια περιπτωση για gfe σιγουρα.Pse σιγουρα με τεραστιες αντοχες τις οποιες και λογω ηλικιας δεν μπορεσα να ακολουθησω.Τα δουλευει τα λεφτα της δεν ειναι αδιαφορη αν ειχε δε και λιγο πιο ομορφο προσωπο θα ηταν το τελειο..Για τους λατρεις του σκληρου σεξ αλλα και οσους εχουν αντοχες και γουσταρουν anal ειναι must.
05-06-2019 Cliente: alkischania
: 10.0
: 8.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:\"Chania\"
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-04-26
Costo:€ 200
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
2nd time with the lady i am vry pleased to meet her again. very classy with her heels her stockings.wanderfull face exelent body..very good servise!!!bj from another world and sex like a profesional!!!!for me is value for money!!the date is random..kisses baby.see you again!!
04-06-2019 Cliente: mademale
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:30 min
La data dell'incontro:2019-06-04
Costo:€ 120
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Gorgeous girl, fresh, soft and with very-very friendly disposition! Sensual and curvy with mind-blowing breasts; quite the giving person and willing to satisfy. Already looking forward for more time, next time!love
04-06-2019 Cliente: Indian
: 8.5
: 10.0
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-06-02
Costo:€ 260
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Brutale
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Για οσους λατρευουν το σκληρο anal ειναι πραγματικα ιδανικη περιπτωση.Ευγενεστατη και λιγο πιο γλυκια απο τις φωτο με σουπερ γυμνασμενο κορμι και ρωγα καγκελο.Πραγματικα αυτος ο σουπερ κωλος σε απογειωνει τα δε φιλια βαθια μεχρι εκει που δεν παιρνει.Δεν πιστευα ποτε οτι μια πορνοσταρ σε ραντεβου θα ανεβαζε τετοια αποδοση.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΒΛΑ.
03-06-2019 Cliente: mariosgr33
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-11-03
Costo:€ 100
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Media
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η κοπέλα για την πρώτη φορά μετά από πολύ σκέψη ήταν η Elena.
Την ενημερωσα και με περιποιήθηκε καταλλήλως και με προσοχή (λόγω μεγέθους του εργαλείου).
Δεν με ενόχλησε ποτέ για την ώρα, δεν ένιωσα άβολα ούτε μια στιγμή.
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ με τα όλα της.
Στο παθητικό στόμα φωτιά βυζιά σχεδόν τέλεια κώλος κόλαση (μιας και με χώρεσε όλο μέσα), αλλά και στο ενεργητικό με πούτσα χοντρή αλλά μικρότερη από την δικιά μου am
Εννοείτε θα ξαναπάω
03-06-2019 Cliente: Markolap
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:\"Thessaloniki\"
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-05-25
Costo:€ 340
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Mila blowed up my mind immediately she opened the door. I saw a very passionate,clean, charming girl and she is more beautiful than the photos. I was in paradise throughout our meeting and hope to repeat soon. She loves what she does. Thank you love Mila.
Escort Answer:
Thanks bb. I remember you. I will soon come back and hope to see you soon dear again. Kisses
03-06-2019 Cliente: Markolap
: 10.0
: 9.5
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:\"Thessaloniki\"
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-06-01
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Don't know
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Eva is a beautiful and sexy girl to spend time with. I cum immediately she handled my dick. First time that happened to me with an escort. I recommend her sure and will see her again. Thank you Eva.
Escort Answer:
Yes dear. I hope to see you again. You cool. Kisses
03-06-2019 Cliente: Yanis01
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Vòlo
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-06-02
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I had to spent my weekend in Volos and luckily met this beautiful Angel Eva. It was a great meeting and fun we had together. Very beautiful, smart, sexy young girl. Thank you dear you made my weekend colourful. Hope to see you in my city soon. Kissess
Escort Answer:
Thanks dear. Hope to see you soon dear again. Kisses
02-06-2019 Cliente: hilohi
: 9.5
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Rodi
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-05-24
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
Great woman. A wild MILF. Great in sex. The Blowjob was super. Sex in diferent positions,I had 2 cums in one hour. Very smart also. I will take her again . Thanks baby. amamam
02-06-2019 Cliente: TransLuv
: 8.0
: 9.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2015-08-04
Costo:€ 40
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I remember seeing this Trans years back. I agree with the other comment, she has a horrible belly. She looks much better with clothes on, great tan and enormous boobs with a very wide but not long cock. Great personality and the sex was really good, she doesn't stop till you've had enough.
02-06-2019 Cliente: DrZivango
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-06-01
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Lisa Boom is the best i ever seen so far . She is very beautiful and very polite .I met her at Palaio Faliro In Athens and she was my best experience i had so far I really love her winkedwinksmile
01-06-2019 Cliente: Aris1971
: 7.5
: 8.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:120 min
La data dell'incontro:2019-06-01
Costo:€ 300
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Completamente con Photoshop
Συναγωνιστές η κοπέλα δεν έχει καμιά σχέση με ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Οχι ότι είναι άσχημη, άλλα δεν είναι σε καμιά περίπτωση η κοπέλα που βλέπεται! Μιλφοκατασταση στα τριάντα κάτι και μανούλα με καισαρική τομή. Στα του αγώνα θα έλεγα ότι είναι εκνευριστικά παθητική έως παντελώς αδιάφορη! Στα θετικά είναι ότι αφήνει να την περιποιηθείς και να την απογειώσεις.

Οχι ότι κλαίω το τριακοσάρι, άλλα σίγουρα δεν είναι η κοπέλα που θα ξανασυναντούσα!
01-06-2019 Cliente: giorgosarguriou
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:3 hours
La data dell'incontro:2019-06-05
Costo:€ 0
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Παίδες την ξανα προτιμησα και μου πρότεινε ντου με τη φίλη της
ένα πραγμα εχω να πω
θα σας ξεζουμίσουνε, δε θα σας αφήσουνε ουτε λεπτο ήσυχους
πολύ απλα θα τις ξανα προτιμησω!!!!!!!!!!!!!!!!
καυλες μου σας ευχαριστω πααααρα πολύ
τα λεμε παλι συντομα οπωσδήποτε!!!!!!!!!
φιλάκια παντου
31-05-2019 Cliente: Rigos
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-31
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
I have never ever wrote any reviews here or anywhere else.
I have been a very active man around the world and approaching miidle age now in general I have been around a lot.
This woman is not a person that offten crosses your life!
When she left my hotel room I kept my eyes on her and thought she was Elen from the Trojan war...
Simply the best beauty I ever hold in my arms, and in my bed she was earth wind and fire!
Her character is also unresistable, very honest and down to earth woman you want to spend more and more time with, or perhaps your entire life...

Alex is Simply Unforgetable!


Escort Answer:
Thank You
31-05-2019 Cliente: amon1
: 4.5
: 4.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-31
Costo:€ 140
Bacio:Senza lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Passiva
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
Nothing Special.She has good attitude and communication but gives the impression that she bored for sex.

Όσο για τις υπηρεσίες της λίγα πράγματα...είναι μεν φιλότιμη στα βασικά, αλλά έχει πολλά "μη" (όχι δάχτυλα, όχι ζούληγμα στο στήθος...). εγώ βίωσα ΤΗΝ απογοήτευση ...
31-05-2019 Cliente: giorgosarguriou
: 10.0
: 10.0
: 9.5
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:24 hours
La data dell'incontro:2019-05-30
Costo:€ 0
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Καλησπέρα στο πιο τρελό μωρό!!!!!!!!
Παίδες το κορίτσι είναι φωτιά, έχει τρελά πιασίματα, τρέλές ΒΥΖΑΡΕΣ δεν τις χορταίνω, ξέρει να παίζει φοβερά με αυτές. Στα του αγώνα είναι απίστευτα ενεργή. Τον παίρνει όλον μέσα στο στόμα της και δε σου αφήνει επίσης σταγόνα να πάει χαμένη!!!! Το μ... πολύ καυλωτικά υγρό και στενό!!!!!!!
Έχω την εντύπωση ότι βρήκα το fuck friend μου!!! Σίγουρα θα την προτιμήσω πολλέεεεεεες φορές ξανά και ξανά!!!!!
Μωρό με είχες τρελάνει, να ξέρεις ότι σε θέλω πάλι πολύ σύντομα πάνω στο πουλί μου και ταυτόχρονα να χουφτώνω τις βυζάρες σου και στο τέλος να τα ρουφάς όλα μέσα στο στοματάκι σου και να με κοιτάζεις στα μάτια!!!!!!!
<φιλία πααααααρα πολλά
Escort Answer:
Σε ευχαριστώ πολύ μωράκι. Φιλάκιααα
31-05-2019 Cliente: Tombooy88
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:90 min
La data dell'incontro:2019-05-30
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Silicone
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
My lady Eva is one of the best and professional. I met her last night and it was great. She did every style I asked for even more than I expected. I had to extend my duration. Guys I recommend her for all gentlemen that want great experience. I tested her and trust her. You have to try her and Thank me later. Kisses Miss Eva. I will love to see you again before you finish your tour.
Escort Answer:
Thanks so much. And I will be waiting for you again. You are a cool guy. Kisses
31-05-2019 Cliente: KOST74
: 9.0
: 9.5
: 9.0
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-27
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Con preservativo
CIM:Sì, ingoio
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Μετριο προσωπο ωραιο σωμα με πετρα κωλαρα και ωραια στητα βυζια. Πολυ ευγενικη και πολυ καλος χαρακτηρας. Μπορει σαν εμφανιση να μην ειναι μοντελο αλλα στο προγραμμα πραγματικα τα σπαει. Ξεχασα οτι ειμαι με εσκορτ και νομιζα οτι ημουνα με καμμια γκομενα μου. Ειναι το απολυτο gfe και ενω δεν ειμαι και πολυ φαν τετοιων προγραμματων περασα εξαιρετικα μαζι της. Απιστευτη πιπα βαθια πολυ ωραιο γαμησι απο πανω με πολλες εναλλαγες απο μερους της παθιαρικα φιλια καυλωτικες κραυγες και πολλα ερωτικα λογια. Τα καταπινει με μεγαλη ανεση και γενικα δεν σου χαλαει χατηρι για τιποτα. Για εμενα στανταρακι θα ξανα δοκιμασω. Συστηνεται ανεπιφυλακτα. Επειδη εχω γραψει για πολλες κοπελες απο το συγκεκριμενο πρακτορειο το τελευταιο διαστημα θα ηθελα αν λεω εστω και το παραμικρο που δεν ισχυει να αναφερθει δημοσιως για να μην παρεξηγηθω. Εγω γραφω υποκειμενικα και μονο τις εμπειρειες μου με μονο σκοπο την ενημερωση ολων των μελων και χωρις απολυτως το παραμικρο συμφερον. Αν δω σε οποιοδηποτε αλλο πρακτορειο η σε αυτο κατι που να αξιζει παλι θα γραψω θετικη κριτικη αλλιως θα μαυρισω την κοπελλα για να ξερουν τα μελη και να αποφυγουνε κακοτοπιες. Καλα γαμησια σε ολους.
31-05-2019 Cliente: KOST74
: 9.5
: 9.5
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-27
Costo:€ 140
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Παρα πολυ συμπαθητικη και ευχαριστη κοπελλα με καλη εμφανιση. Πολυ καλη και στην πιπα της και στο προγραμμα της με εναλλαγες σε στασεις και αρκετα παθιαρα και εκφυλη. Την δοκομασα σε PSE προγραμμα και ανταποκριθηκε ανετα. Συστηνεται και για ραντεβου με χαλαρο υποτακτικο ρολο το οποιο το δοκιμασα και αυτο με επιτυχια. Συστηνεται ανεπιφυλαχτα για επιτυχημενα ραντεβου.
30-05-2019 Cliente: STEEL DOCOP
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:120 min
La data dell'incontro:2019-05-25
Costo:€ 340
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
If you are looking for a fantastic GFE, that's the girl you should choose! Very sweet, beautiful and smiling girl! As for sex... Wow! I think we both enjoyed it very much! smile Totally deserves her money and this good review! Take care of yourself sweetie! I hope we will meet again! love
Escort Answer:
спасибо вам за внимание к моей персоне :)мне было приятно
30-05-2019 Cliente: erneto
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-29
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Best duo ever, Annamaria and Elenaellison gave to me an unforgettable hour!! Real lesbian show!! We started with kisses all together and then we make a great trio with 69, great blowjob from both girls. I will meet them again as soon as possible!!!
Many kisses!!!lovelovelove
30-05-2019 Cliente: erneto
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Candia
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-30
Costo:€ 300
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Best duo ever, Annamaria and Elenaellison gave to me an unforgettable hour!! Real lesbian show!! We started with kisses all together and then we make a great trio with 69, great blowjob from both girls. I will meet them again as soon as possible!!!
Many kisses!!!lovelovelove
30-05-2019 Cliente: 3131dp
: 0.5
: 0.5
: 0.5
Nazione:Grecia
Città:\"Athens\"
Durata:30 min
La data dell'incontro:2019-05-29
Costo:€ 100
Bacio:x
Pompino:Con preservativo
CIM:No
Sesso:Media
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Modificate al 50% in Photoshop
μεγαλη απατη παιδια το''κοριτσι''(ας γελασω)ειναι ενα αρσενικο που ντυνεται κ βαφεται γυναικεια ,χωρις βυζι χωρις τιποτα .καθαρο crossdresser δηλαδη.δεν συμμετεχει πουθενα το εργαλειο της δεν σηκωνεται ουτε με σφαιρες κ εννοειται οτι το μεγεθος δεν ειναι αυτο στις φωτο φυσικα κ ουτε καν 23 που λεει.φανταζομαι εμπειρικα τελειως οτι αν σηκωθει που αποκλειεται πανω απο 18 19 δεν ειναι.επισης με ξενερωσε τοσο που στο 10λεπτο μου λεει δεν εχουμε πολλη ωρα ουτε καν την γαμησα εννοειται δεν γαμησε ουτε αυτη-ος βρωμικο σπιτι ολα χαλια πραγματικα ενα ματσο χαλια.μην σκεφτειτε καν να μπειτε στον κοπο να την συναντησετε.:χαμενος χρονος κ κυριως χρημα
29-05-2019 Cliente: pepermint13
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:\"Rhodes\"
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-05-20
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
Sure Alex is a real escort, proffesional & friendly . She is the best of the best, and I am looking forward to a new meeting in the future.
She made me feel great from the first to the last second and sex with her was amazing. I would recommend her without dubt !
Sweets and wine baby!
Escort Answer:
Thank You
29-05-2019 Cliente: Sexomaniac
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Canea
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-26
Costo:€ 160
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Τη συνάντησα 2 συνεχόμενες ημέρες. Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες της συνάντησής μας, τις κρατώ για εμένα. Είναι πολύ καθαρή (πολύ σημαντικό για εμένα), ότι κάνει στο sex το κάνει με τιμιότητα και έντονο ερωτισμό. Μιλάει τα αγγλικά ώστε να συννενοηθείς άνετα. Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι με πολύ ωραίο χαρακτήρα. Επίσης η Annette είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά, τα μάτια και το χαμόγελο της σε μαγεύουν από την πρώτη στιγμή για τι πρόκειται να ακολουθήσει. Θα τη συναντήσω σίγουρα όταν θα έρθει πάλι στα Χανιά.
Michael
28-05-2019 Cliente: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:\"Thessaloniki\"
Durata:2 hours
La data dell'incontro:2019-05-25
Costo:€ 340
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Brutale
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Just 2 messages and i was in Mila's room. She opened the door with a lovely smile and more beautiful and attractive than in the pictures. She knows and likes what she does. Good communication in English as well. GFE provider. Mila is high class. And will meet her soon again. Thank you Mila for our wonderful meeting. kiss you everywhere.
Escort Answer:
Thanks dear. I appreciate your nice words. I also enjoyed our meeting. Hope to see you again. Kisses dear.
26-05-2019 Cliente: thanos67
: 8.5
: 6.0
: 7.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-24
Costo:€ 170
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Passiva
Anale:Non disponibile
Seno:Natural
Extra Ball:Concessa una sola volta
Foto:Modificata al 10% in Photoshop
not what you would call an escort meeting. diana was mechanically going through the motions with obvious disdain. i called it quits with time on the clock. would not book again.
25-05-2019 Cliente: mangas
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-23
Costo:€ 140
Bacio:x
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Non lo so
Foto:Foto vera
It seems that I cannot get enough of Emilia. Before my travel, I wanted to see her again. Once more, one of the best sex I had. She is charming, funny and makes you feel you are young again. When I was young I wouldn't have minded having a girlfriend like her; I had a lot and she would have been my favorite. I shall miss that body and face, and her company. love
25-05-2019 Cliente: The Sultan
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2018-09-29
Costo:€ 250
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
What a girl!! Real escort, one of the best I have ever met. Very polite, always with a cute smile, doesn't say no to anything. A girlfriend who makes your day. Communication was easy, she speaks English fluently. Beautiful and sweet, she becomes passionate during sex. One unforgettable meeting!
24-05-2019 Cliente: Valent90
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:90 min
La data dell'incontro:2019-05-23
Costo:€ 260
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
I enjoyed every minutes with Anastasia. She is a wonderful girl. Beautiful than the photos. Perfect in all general. Doesn't rush, smile on her face, kisses, best blowjob and passionate sex which she likes as well. I wanted to extend but she was already booked. I will surely book more hours next time. See you again Anastasia soon. You love. Thank you.
Escort Answer:
Thanks so much dear. You are a coll. I also enjoyed our meeting. See you soon again. Kisses
24-05-2019 Cliente: olee70875
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Larissa
Durata:1 hours
La data dell'incontro:2019-05-23
Costo:€ 180
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:In faccia
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Nika is a gorgeous young girl with a beautiful smile and a very playful nature. Happy to take the lead or be led.
Nika elegant and slim, but still with curves in the right places. Very friendly and joyful and her English is very good!
I had a great time! Looking forward to seeing you again.
24-05-2019 Cliente: raymon
: 10.0
: 10.0
: 10.0
Nazione:Grecia
Città:Salonicco
Durata:60 min
La data dell'incontro:2019-05-22
Costo:€ 150
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:No
Sesso:Attivo
Anale:No
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
She is unbelievable. What an experience!!! She welcomes you with a smile that astonishes you. She will make you feel comfortable from the first minute. A very talkative interesting girl with amazing skills!!! The sex was great. She was very active, playful and passionate in different positions.

You will leave with a big smile and you ll really want to see her again. winkwinkwink
Escort Answer:
спасибо дорогой:)
24-05-2019 Cliente: KOST74
: 7.5
: 9.0
: 8.5
Nazione:Grecia
Città:Atene
Durata:60 hours
La data dell'incontro:2019-05-21
Costo:€ 190
Bacio:Con la lingua
Pompino:Senza preservativo
CIM:Sì, lo sputa
Sesso:Attivo
Anale:
Seno:Natural
Extra Ball:Concesse più volte
Foto:Foto vera
Η Σαντρα ειναι μια μετρια εμφανισιακα κοπελλα η οποια ομως δινει τα παντα απλοχερα στο προγραμμα της. Πιπα απιστευτη πολλες πρωτοβουλιες πεντακαθαρη. Μια γυναικα Γκεισα που θελει να αφησει τον αντρα απολυτα ευχαριστημενο. Απολαμβανει το σεξ και το κανει επειδη της αρεσει. Δυνατη και στο πρωκτικο σεξ το οποιο επιδιωκει και της αρεσει. Οποιος θελει να ευχαριστηθει σεξ απο μια μετρια εμφανισιακα κοπελλα ας το δοκιμασει αφοβα.